Novy & Cosentino introduceren Undercover

Kookplaat en werkblad in één: een samensmelting van design en onzichtbare functionaliteit

Novy, toonaangevend specialist in keukenapparatuur, en Cosentino, wereldleider in de productie van duurzame oppervlakken voor architectuur en design, kondigen met trots de lancering aan van Novy Undercover. Deze innovatieve inductiekookplaat is geïntegreerd in het keukenblad, waardoor koken rechtstreeks op het werkblad mogelijk wordt. Novy Undercover combineert hierdoor naadloos functionaliteit met een subtiele esthetiek en herdefinieert zo de toekomst van de moderne keuken.

Zoals de naam al suggereert, is deze inductiekookplaat volledig geïntegreerd onder het werkblad, waardoor de traditionele kookzone transformeert in een multifunctionele ruimte. Slechts subtiele graveringen en led-indicaties verraden de aanwezigheid van de kookzones naast de minimalistische centerpoints. Dankzij deze bijna onzichtbare look wordt de keuken meer dan ooit een centrale plek in huis, geschikt voor diverse activiteiten van voorbereiding tot het bereiden van je maaltijd, tot gezellig tafelen, thuiswerken en meer.

De Novy Undercover wordt exclusief gebruikt in combinatie met een Dekton® werkblad van 20 mm, een duurzaam, hittebestendig en ultracompact oppervlak ontwikkeld door Cosentino. Deze samenwerking garandeert een kookoppervlak dat bestand is tegen krassen en vlekken, eenvoudig schoon te maken is en visuele rust in de keuken biedt.

Unieke personalisatie en geavanceerde technologie voor krachtig koken

Novy Undercover is beschikbaar in een 40-tal verschillende werkbladen uit Cosentino’s Dekton® gamma en 3 kleuren centerpoints, waardoor klanten hun keuken volledig naar wens kunnen personaliseren met meer dan 240 mogelijkheden. Dekton®-producten zijn CO2-neutraal gedurende hun volledige levenscyclus en zijn zorgvuldig geselecteerd uit het Cosentino gamma op basis van intensieve, technische kleur- en textuurtests. De selectie zal ook steeds uitgebreid worden met Cosentino’s nieuwste collecties.

De Novy wireless controller combineert een bedieningsknop met een touchscreen voor verhoogd gebruiksgemak. Tijdens het koken zelf zijn er geen extra accessoires nodig; het gewenste kookgerei kan rechtstreeks op het werkblad worden geplaatst, terwijl het krachtige inductievermogen behouden blijft. Elke kookzone is in 10 standen regelbaar en de kookplaat beschikt over een Count Up/Down-timer en pre-sets voor vermogen en timer. Automatisch gekoppelde kookzones (flexzones) maken het gebruik van grote potten en pannen eenvoudig, terwijl de grillfunctie ideaal is voor gietijzeren kookgerei. Of het nu gaat om 3 of 4 kookzones, elke zone biedt een maximale prestatie van 3.700W, zodat de Novy Undercover aan alle kookbehoeften voldoet, en dit met dezelfde prestaties als een high-end inductiekookplaat.

Veiligheid als prioriteit

Een subtiele rode led-indicator waarschuwt voor restwarmte van het kookoppervlak, een signaal dat ook op de vloer geprojecteerd kan worden voor extra veiligheid. De indicator gaat automatisch uit wanneer de kookplaat niet gebruikt wordt en wanneer de restwarmte verdwenen is. Daarna kan er opnieuw voor andere doeleinden genoten worden van het multifunctionele werkblad. Daarnaast biedt Novy Undercover een garantie van 5 jaar op het inductietoestel, en blijft ook de 25 jaar garantie op de Dekton® plaat behouden. Dit onderstreept de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het product. 

Met de introductie van de Undercover zet Novy dé nieuwe standaard in keukendesign. Een technologisch hoogstandje voor elke moderne keuken.