GetSomeWine: Breng je bruiloft tot leven met onze muziek

Een live band voegt een sprankelende magie toe aan elke gelegenheid en bij GetSomeWine ligt onze passie in het creëren van de perfecte muzikale sfeer voor jouw bruiloft. Of het nu gaat om een intieme ceremonie of een bruisend avondfeest, wij zorgen voor de ideale muzikale setting die helemaal is afgestemd op jouw wensen.

EEN UNIEKE MUZIKALE BELEVING OP MAAT

Bij GetSomeWine draait alles om het leveren van een unieke muzikale ervaring die jouw speciale dag onvergetelijk maakt. “We bieden flexibele bezettingen, van een intiem duo met zang en gitaar tot een volledige band van negen muzikanten,” zegt Oljana Weyler, zangeres en medeoprichter. Onze muziek is volledig afgestemd op jouw wensen, zodat jouw feest precies de sfeer krijgt die je voor ogen hebt.

MUZIEK DIE JE DAG TOT LEVEN BRENGT: VAN CEREMONIE TOT AVONDFEEST

Van de ceremonie tot de receptie en van het diner tot het avondfeest, GetSomeWine zorgt voor de perfecte muzikale begeleiding op elk moment van de dag. Tijdens de ceremonie creëren we een intieme muzikale omlijsting, terwijl we tijdens de receptie en het diner de sfeer versterken met onze veelzijdige bezettingen. Onze muzikale intermezzo’s tijdens het diner zorgen voor verfrissende pauzes tussen de gangen en bereiden je gasten voor op het avondfeest. Het hoogtepunt van de avond, de openingsdans, is een speciaal moment waarop we muziek brengen die het bruidspaar raakt en een blijvende indruk maakt.

INTERNATIONAAL REPERTOIRE VOOR EEN WERELDWIJD PUBLIEK

Ons uitgebreide repertoire omvat een breed scala aan muziekstijlen, van aanstekelijke popnummers tot elegante jazz, bruisende latin, krachtige rock en verfijnde Italiaanse en Franse muziek. Dankzij onze ervaring met ClubMed in Europa, Afrika, het Caribisch gebied, Mexico, de VS en Canada kunnen we een optreden van wereldklasse naar je evenement brengen, waar het ook plaatsvindt. We stemmen ons aanbod af op de internationale smaak van jouw gasten en zorgen ervoor dat elke muzikale keuze perfect past bij de verschillende momenten van je dag.

JOUW UNIEKE BRUILOFT, ONZE PERFECTE MUZIKALE MATCH

Bij GetSomeWine begrijpen we dat elke bruiloft uniek is. Daarom bieden we flexibele configuraties die je in staat stellen om jouw ideale band samen te stellen, of je nu kiest voor een klein ensemble of een volledige band. We integreren naadloos in jouw evenement, van ochtend tot nacht en zorgen ervoor dat elke noot, elk lied en elk moment perfect past bij de sfeer die je voor ogen hebt. GetSomeWine biedt niet alleen muziek, maar een complete ervaring die jouw dag onvergetelijk maakt.

GetSomeWine – Oljana Weyler**
+32 (0496.734.971
info@getsomewine.com

TEKST: HILDE PAUWELS
FOTO’S: GETSOMEWINE