SESAM EVENTS CREËERT UNIEKE SFEER MET TENTEN

Tenten bieden een ongelooflijke variatie

Tenten kunnen voor een unieke en uitzonderlijke sfeer en beleving zorgen tijdens een trouwfeest. Ze passen mooi in de natuur en bieden veel mogelijkheden qua sfeer en inrichting. Dat zegt Jan Caers van Sesam Events, een bedrijf dat tenten en bijhorende inrichting verzorgt.

Sesam Events is gespecialiseerd in het plaatsen van tenten en bijhorende inrichting, zoals vloeren, verlichting, decoratie en meubilair voor een huwelijksfeest. “Tenten zorgen meteen voor een persoonlijke touch en feestelijk karakter”, zegt hij. “Én ze beschermen niet alleen tegen wind en regen, maar bieden ook deugddoende schaduw bij felle zon” .

UNIEKE BELEVING

De tenten van Sesam Events bieden enorm veel mogelijkheden voor trouwers die hun feest in de natuur willen organiseren. Denk aan een tuin, weide of veld. “Een tent past mooi in een groene omgeving, en als we er een terras bij plaatsen, is er mooie aansluiting met de natuur rondom, wat zorgt voor een unieke beleving.” Een tent kan je ook als buitenruimte plaatsen bij een kasteel, landhuis, vierkantshoeve, binnenkoer, of dergelijke.

WARME GLOED

Sesam Events biedt twee types tenten aan. Sailcloth tenten zijn gemaakt uit een licht, semi-transparant materiaal dat natuurlijk licht toelaat overdag en een warme gloed creëert tijdens avondfeesten. “Dankzij hun unieke eigenschappen voegen Sailcloth tenten een overvloed aan sfeer en gezelligheid toe.” De afwezigheid van een vast frame resulteert in een prachtig golvend tentdoek. De Sailcloth tent heeft standaard ook zijwanden.

VEELZIJDIGE FEEST-TENTEN

Verder zijn er nomadische tenten, beter gekend als stretchtenten. “Ook deze vormen een unieke en stijlvolle beschutting”, zegt Jan. “Ze staan prachtig in zowel een groene als stedelijke omgeving en zijn verkrijgbaar in een mooie zandkleur. We hebben ook hier zelfs zijwanden voor. Beschouw deze tenten als één groot rekbaar waterdicht membraan dat met modulaire palen in verschillende vormen en hoogtes kan worden opgesteld.”

INRICHTING

Tenten bieden ook veel mogelijkheden qua inrichting. Met sfeervolle verlichting zoals lampions, fairy lights tot uplighters, samen met meubilair en decoratie kan je eindeloos combineren. Er kan gewerkt worden met pasteltoetsen, houttinten tot veel natuurlijke, witte of kleurige schakeringen. “We kunnen alle verschillende richtingen uit. De variatie die een tent kan bieden is een grote troef. We vragen steeds welke sfeer en setting de klant wil, en maken dan een voorstel op. De klant kan indien gewenst alles vooraf bekijken in een 3D-simulatie.”

Sesam Events
Langblok 20, 2260 Westerlo
Jan +32 (0)479 600 990
jan@sesam.eventsinfo@sesam.events

TEKST: MATTHIAS VANHEERENTALS
FOTO’S: SESAM EVENTS