FLYER werkt samen met driesterren kok Andreas Caminada

FLYER werkt samen met driesterren kok Andreas Caminada

Zwitserse premium e-bikes en topgastronomie in Graubünden – FLYER werkt samen met driesterrenkok Andreas Caminada

Huttwil/Schloss Schauenstein in Domleschg 24 augustus 2021: Culinaire hoogstandjes combineren met een e-bike-ervaring is nu mogelijk op Schloss Schauenstein bij Andreas Caminada. Het premium e-bike merk FLYER en de beroemde Zwitserse sterrenkok werken samen en creëren onvergetelijke ervaringen op Schloss Schauenstein waarbij plezier, hoge kwaliteit en levensvreugde samenkomen.

FLYER e-bike vloot bij de Zwitserse driesterrenkok op Schloss Schauenstein

Schloss Schauenstein, het historische kasteel van Andreas Caminada in de regio Viamala van het Zwitserse kanton Graubünden, staat bekend als een unieke culinaire hotspot. In het kleine stadje Fürstenau runnen Andreas Caminada en zijn team het met drie Michelin-sterren en 19 Gault Millau-punten bekroonde restaurant en boetiekhotel. “Eten moet een reis van de zintuigen zijn die een blijvende indruk achterlaat en je vooral gelukkig maakt”, zegt Andreas Caminada.

Onvergetelijke geluksmomenten ervaar je ook op een e-bike. “FLYER en Caminada staan voor unieke ervaringen en Zwitserse kwaliteit. Het aanbieden van premium producten, diensten en ervaringen aan klanten is de focus van beide bedrijven en dus passen de merken perfect bij elkaar”, zegt FLYER CEO Andreas Kessler.

Ook mensen die anders misschien niet zo snel de fiets zouden pakken, kunnen bij Caminada de fascinatie van de e-bike ervaren. 8 gloednieuwe FLYER touring e-bikes met krachtige accu-ondersteuning staan klaar om de gasten veel rijplezier te bezorgen. Samen willen FLYER en Caminada mensen stimuleren om iets goeds te doen voor lichaam en geest.

FLYER Gotour3 – Gezinsbike met veelzijdige transportmogelijkheden

De FLYER e-bike vloot op Schloss Schauenstein bestaan uit FLYER e-bikes van het populaire Gotour3-model. Deze FLYER onderscheidt zich in de eerste plaats door zijn veelzijdige transportmogelijkheden en is zowel inzetbaar voor weekboodschappen, een gezinspicknick in de natuur en als taxi voor ritten naar school en het kinderdagverblijf. Op Schloss Schauenstein kunnen gasten de FLYER laden met een goed gevulde picknickmand met lekkernijen uit de fijne keuken van Andreas Caminada en de prachtige omgeving rond Schloss Schauenstein verkennen. Culinaire magie van de sterrenkok gecombineerd met een FLYER-trip naar de nabijgelegen Canovasee of naar het stadje Fürstenau. Zo wordt fietsen nog aangenamer en kunt u uw gedachten laten dwalen.

Pioniersgeest, Zwitserse precisie en het streven naar topkwaliteit vormden de basis waarop begin jaren 90 FLYER werd opgericht. Gebruikmakend van de ervaring en vakkennis die in dertig jaar binnen het bedrijf is opgebouwd, produceren nu zo'n driehonderd medewerkers in Huttwil, in het hart van Zwitserland, dagelijks tot vierhonderd hoogwaardige e-bikes. Of het nu is voor dagelijks gebruik, ontspannen fietstochten of spectaculaire ritten door de bergen, FLYER biedt voor ieder terrein en elk seizoen een passende e-bike. Met baanbrekende innovaties die bepalend zijn geweest voor de evolutie van de elektrische fiets, is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider in Zwitserland. In Duitsland, Oostenrijk en Nederland is FLYER met dochterondernemingen vertegenwoordigd, in Frankrijk en Italië heeft het eigen verkooporganisaties.
www.flyer-bikes.com

Andreas Caminada
Het Zwitserse Fürstenau is officieel de kleinste stad ter wereld – maar dankzij Andreas Caminada is het niet langer een nog onontdekt geheim. In 2003 gingen de deuren van het historische Schloss Schauenstein voor het eerst open – met de destijds nog maar net 26-jarige topkok als gastheer. De inwoner van Graubünden bleef standvastig zijn eigen idee van perfectie volgen en kookte zichzelf binnen een paar jaar naar de wereldtop. Met zijn team transformeerde hij het kasteel in een plaats van gastvrijheid – met altijd als doel door intense ervaringen de tijd te vertragen. Schloss Schauenstein is momenteel bekroond met drie Michelin-sterren en 19 Gault Millau-punten en werd in 2019 uitgeroepen tot winnaar van de “Sustainable Restaurant Award” voor een wereldwijd voorbeeldig medewerker engagement en sociale en ecologische betrokkenheid.

In 2020 ontving Andreas Caminada de Michelin Mentor Award voor de voortdurende ondersteuning van jonge topkoks uit eigen opleiding.
www.andreascaminada.com