Tapas van de Big Green Egg

Tapas van de Big Green Egg

Alsof je in Sevilla of Madrid op het terras zit… Met deze overheerlijke tapas creëer in een handomdraai je eigen mediterrane sfeer in je tuin of op je terras. Nodig wat vrienden uit voor een tapasparty en blijf heerlijk lang tafelen met al deze verschillende snacks & bites. Of je dat nou ‘s middags of ’s avonds doet, dat maakt niet uit. Tapas zijn altijd welkom!

Wat dacht je van gerookte olijven, spicy gamba’s, gedroogde tomaten, lamsgehaktballetjes met yoghurtdip, aardappeltortilla en vijgen met geitenkaas en coppa di parma? Hier vind je alle tapas om een geweldige middag of avond te vieren, gewoon lekker bij jou thuis.

Tapas van de Big Green Egg

Live stream Bradworst Deluxe

Tijd om de braadworst in een nieuw jasje te steken. In plaats van een broodje gebruik je gepofte aardappel, die je belegd met gestoofde zuurkool. De finishing touch is een heerlijke kruidenroomkaas. Echt een feestje!

Dinsdag a.s. om 12.00 uur staat Executive Chef Michèl Lambermon voor je klaar op het Nederlandse YouTube kanaal.

Het Nederlandse YouTube kanaal

Heb jij al je eigen Big Green Egg Playlist op Spotify?

Creëer samen met ons je eigen Big Green Egg Playlist op Spotify bij elk gerecht, elk gezelschap en voor elke mood. Een hele avond lang. Ga je voor Summer Sea Breeze, Funky Spicy, Low & Slow of liever een beetje Grilling Rock?

Creëer je eigen playlist