La Specialista Arte: koffie met stijl voor elke gelegenheid

De’Longhi’s La Specialista Familie breidt uit met haar nieuwste model, La Specialista Arte. Een compacte en stijlvolle pompdruk espressomachine dat de barista in je naar boven haalt. Een minimalistisch design om het comfort te verhogen én eenvoudig in gebruik. Met haar intuïtief bedieningspaneel met 3 vooraf ingestelde recepten (Espresso, Americano en heet water), geniet je van unieke koffie-ervaringen bij jou thuis.

Een hoogwaardig thermoblok met gecontroleerd temperatuursysteem zorgt voor maximale temperatuurstabiliteit en alle juiste omstandigheden voor een perfecte koffiebereiding.

De geïntegreerde maaltechnologie zorgt voor een consistente enkele of dubbele dosering en maalgraad. Door de 8 maalstanden, kunnen de instellingen worden aangepast aan de blend van de koffiebonen. Dankzij de bijgeleverde premium barista kit, kan je 100% proper werken en heb je na het malen altijd een constante en precieze tamping.

La Specialista Arte is ontworpen om elke ervaring bij het bereiden van koffie en melk te verbeteren en het beste uit elke soort boon te halen. Met het My LatteArt-systeem kan je alle melkdranken met de hand maken en personaliseren.

Vanaf april krijg je bij aankoop van La Specialista Arte een barista pakket cadeau, toegang tot het YouTube How-To kanaal en gratis Service aan Huis tijdens de garantieperiode van 2 jaar.

www.delonghi.com