IBEX in het oog van de storm

IBEX in het oog van de storm

Het stormde een aantal dagen geleden en simultaan waaien er ook veel winden in Art Center Horus. Naast de opening van ons gastronomisch restaurant Bonami zijn we vele shows aan het voorbereiden voor de grote internationale bekendmaking van onze superrealistische kunstenaars.

De IBEX collection is een van de grootste privaat verzamelingen van super-realistische kunst ter wereld en IBEX heeft er voor gekozen om Art Center Horus in België als startpunt te nemen om deze unieke collectie wereldbekend te maken.

Wij zijn bijzonder trots om jullie deelachtig te maken en willen jullie graag als eerste de kans geven om deze collectie in zijn totaliteit te bewonderen.

Het restaurant Bonami zal jullie bij de opstart graag verwelkomen met de master-giclées van deze bijzondere kunstenaars. De originele werken zijn uiteraard te bezichtigen in de galerij aan de overkant. Voor de opening van ons restaurant biedt IBEX als klap op de vuurpijl prachtige mini-giclées aan om dit heuglijk moment te vieren.

Vanaf 8 maart zal onze site restaurantbonami.be online zijn om te reserveren.

We kijken, samen met jullie uit naar dit spannend avontuur, waar ik bij gelegenheid heel graag jullie gastvrouw wil zijn.