Holiday at Home | A day at the beach! with BIG GREEN EGG

Holiday at Home | A day at the beach! with BIG GREEN EGG

Ga jij thuis vakantie vieren met je Big Green Egg? Altijd een goed idee. De komende weken zijn onze ‘Holiday at Home’ weken en om je helemaal in vakantiestemming te brengen, inspireren we je in deze periode met een aantal heerlijke zomerse gerechten. Stuk voor stuk makkelijk om te maken en ze leveren je gegarandeerd succes op bij je vrienden of familie.

We starten deze 'Holiday at Home' weken met een lekkere Fish & Chips, gemaakt van stukjes kabeljauw in tempurabeslag die je in de olie bakt. Lekker krokant en niet zo vet. Daarbij serveren we een frisse remouladesaus, in partjes gesneden en gebakken roseval aardappeltjes en gegrilde groene asperges. Waan jezelf ergens aan het strand van een mooie kustplaats. Zonnetje, lichte bries, goed gezelschap… Zit je al?

Home Chef Michèl adviseert er een lekker fris biertje bij.
Cheers and enjoy your day at the beach.

Bekijk het recept

Big Green Egg Belgium – 'On The Road'

Op de tunes van “On the road again” trekken oude schoolvrienden Kris Vandorpe en Joost Van Hyfte in hun Big Green Egg vintage ’74 Volkswagen camper-bus doorheen België en Luxemburg.

Op hun tocht nemen ze naast een grote dosis enthousiasme hun ingebouwde Big Green Egg mee om aan de slag te gaan met lokale producten en interessante gasten!

Bekijk de afleveringen

Appstore

Google Playstore