Expand all tasty possibilities with the EGGspander

Expand all tasty possibilities with the EGGspander

De 5-Piece EGGSpander Kit

Je kookkunsten naar the next level

Wil je cowboy grillen, je kookoppervlak fors uitbreiden, tegelijkertijd direct en indirect garen of bijvoorbeeld een lekker wokgerecht op tafel zetten? Meet the 5-Piece EGGSpander Kit! Een multifunctioneel accessoire waarmee je, keer op keer, een nieuw scala aan heerlijke mogelijkheden ontdekt. De EGGspander blinkt uit in gemak en functionaliteit en zal jouw skills als chef een geweldige boost geven.

Pizza party of geweldig grillen

Wil jij voor een groot gezelschap pizza’s bakken? Dan bak je er toch steeds twee tegelijk? Eén op de pizzasteen op het standaardlevel en één op een pizzasteen op het verhogingsrooster van je EGGspander. En ben jij een chef met lef? Dan gebruik je dit verhogingsrooster juist ondersteboven in je EGG en gril jij je steaks in cowboy-style. Een techniek waarbij je een kleiner gietijzeren rooster extra laag in je Big Green Egg plaatst, dicht bij de gloeiende houtskool.

Aan de slag met nieuwe recepten

Of wat dacht je van gewokte gamba’s met noedels? Wokken was nog nooit zo makkelijk. Nieuwsgierig naar the next level? Door aan de slag te gaan met multi-zone cooking, maak jij makkelijk en snel een heerlijke entrecote met gezonde groenten, zonder dat je tussendoor accessoires hoeft te wisselen. That’s the EGGspander!

Welk accessoire past bij jou?

Bepaalde Big Green Egg accessoires zijn echte basics en daarnaast zijn er dé must haves om met (nog) meer gemak te EGGen. Sommige tools zijn bij uitstek geschikt voor op de wishlist van de beginnende of juist voor de gevorderde EGGer, omdat zij hiermee hun skills nog meer kunnen uitbreiden. Wil jij weten wat de favorieten van de chef zijn, die alles uit zijn EGG wil halen? Of waarmee je een echte fan verrast die alles al lijkt te hebben? Het maakt niet uit hoe lang je al EGGed, er blijft altijd iets te wensen over.

Ontdek jouw persoonlijke favoriet(en)

Creëer je eigen Big Green Egg Playlist op Spotify

Het oog wil mooie gerechten, je neus wil verleidelijke geuren en je mond wil heerlijke smaken. Maar je oren willen ook wat! We hear you…

Creëer je eigen Big Green Egg Playlist op Spotify bij elk gerecht, elk gezelschap en voor elke mood. Een hele avond lang. Ga je voor Summer Sea Breeze, Funky Spicy, Low & Slow of liever een beetje Grilling Rock?

Via een paar korte vragen zorgen we samen met jou voor bijpassende sounds! Of je nou met vrienden of familie bent, met zijn tweetjes of met een grote groep: We’ve got you covered.

Creëer je eigen playlist