Braadworst Deluxe van je Big Green Egg

Braadworst Deluxe van je Big Green Egg

In deze editie van onze Holiday at Home weken gaan we lekker naar de camping. Een mooi uitzicht op de bergen in de verte, het geluid van spelende kinderen bij het zwembad, de warmte van de vroege avondzon en de geur van een lekker stukje vlees op de grill…
Je kunt je vast al helemaal inleven.

Thuis op je Big Green Egg gaan we dan ook ouderwets grillen, maar, wel nét even anders. We maken een Braadworst Deluxe die we serveren in (!) een gepofte aardappel en aftoppen met kruidenroomkaas. Daarbij serveren we zuurkool. En we drinken er een lekker koud glas rosé bij.

Cheers, enjoy your day out camping!

Bekijk het recept

Het oog wil mooie gerechten, je neus wil verleidelijke geuren en je mond wil heerlijke smaken. Maar je oren willen ook wat! We hear you…

Creëer je eigen Big Green Egg Playlist op Spotify bij elk gerecht, elk gezelschap en voor elke mood. Een hele avond lang. Ga je voor Summer Sea Breeze, Funky Spicy, Low & Slow of liever een beetje Grilling Rock?

Via een paar korte vragen zorgen we samen met jou voor bijpassende sounds! Of je nou met vrienden of familie bent, met zijn tweetjes of met een grote groep: We’ve got you covered.

Creëer een eigen Spotify playlist

Perfect Temperature Controle: Live stream

Dinsdag a.s. om 12.00 uur staat Big Green Egg specialist Gertjan van Dijk voor je klaar.

Op het Nederlandse YouTube kanaal gaat hij je alles leren over het perfect beheersen van de temperatuur. Kijk mee en stel je vragen. Deze wil je niet missen. Want hoe beter je de temperatuur beheerst, hoe lekkerder het eindresultaat!

Het YouTube kanaal