Tapart: The (Tap)art of making memories

Het creëren van warme, sfeervolle momenten, waar mensen en smaken samenkomen, daar draait bij Tapart alles om. We zijn meer dan alleen een cateraar; we zijn een partner
in het maken van onvergetelijke herinneringen. Onze cateringdiensten zijn volledig op maat. We zetten ons in om van elk evenement en huwelijken in het bijzonder, iets unieks en persoonlijks te maken.

RECEPTIES EN WALKING DINNERS

Een succesvolle receptie begint met smaakvolle hapjes en een gezellige sfeer. Tapart biedt een scala aan opties, van verfijnde fingerfood tot uitgebreide walking dinners. Bij een walking dinner serveren we kleine, smaakvolle gerechten in een informele setting, zodat gasten vrij kunnen rondlopen, genieten en met elkaar in gesprek kunnen gaan. Dit zorgt voor een dynamische en ontspannen sfeer, perfect voor een onvergetelijke huwelijksreceptie. Kies hierbij voor een extra vurige wauw-factor met de Ofyr!

SHARING DISH TABLES

Een Sharing Dish table bij Tapart is een unieke culinaire ervaring. Hier draait alles om het delen van heerlijke gerechten rond een kleurrijke tafel, waar smaken en verhalen samenkomen. Deze formule brengt mensen dichter bij elkaar en zorgt voor een gezellige, intieme sfeer die perfect past bij bohemian weddings en garden party’s.

BUFFETTEN EN BBQ’S

Voor een ontspannen en informele sfeer zijn onze buffetten en barbecueformules de ideale keuze. We bieden een breed aanbod aan gerechten, van verfijnde vis- en vleesgerechten tot kleurrijke salades, allemaal bereid met pure, kraakverse ingrediënten. En met de optie om een Ofyr te gebruiken, voegen we niet alleen smaak, maar ook een indrukwekkend
showelement toe aan het feest.

OUT OF THE BOX, INTO YOUR HEART

Bij Tapart brengen we kleur in elk detail, van onze creaties tot de sfeer die we helpen scheppen. We werken met eetbare bloemen, verse kruiden en lokale producten om elk gerecht tot leven te brengen. Onze persoonlijke aanpak en aandacht voor detail maken ons anders; we willen niet alleen heerlijk eten serveren, maar ook een gevoel van verbondenheid creëren.

CATERING VAN EVENTS EN FEESTEN

Tapart verzorgt de catering van a tot z, met oog voor detail en een passie voor perfectie. We werken nauw samen met vaste partners voor styling en bloemen, zodat het totaalconcept volledig aansluit bij jouw visie. Bij Tapart draait alles om het creëren van herinneringen die blijven – The (tap)Art of making memories.

+32 (0)2 303 92 79
Laura@tapart.be

TEKST: DOMINIQUE SERGANT
FOTO’S: TAPART