La Butte aux Bois bekroond als het beste hotel van België met een score van 97/100 door Hotel Inspector by Foodtaster.be

La Butte aux Bois, een vijf sterren superior hotelresort, gelegen in het hart van Nationaal Park Hoge Kempen, is uitgeroepen tot het beste hotel van België. Deze prestigieuze erkenning komt van Hotel Inspector by Foodtaster, die La Butte aux Bois beoordeelde met een uitzonderlijke score van 97 op 100.

Historische charme van het hotel

Deze erkenning onderstreept de toewijding van La Butte aux Bois om haar gasten een ongeëvenaarde ervaring te bieden, gekenmerkt door verfijnde luxe, persoonlijke aandacht en een adembenemende, natuurlijke omgeving. Het hotel, dat al decennialang synoniem staat voor elegantie en gastvrijheid, blijft zijn reputatie als tophotel in België versterken.

De combinatie van historische charme en modern comfort, aangevuld met vele culinaire mogelijkheden van hoog niveau, maakt La Butte aux Bois een unieke bestemming voor zowel binnenlandse als internationale gasten.

Foodtaster over restaurant Ralf Berendsen

Het restaurant heeft een indrukwekkende 95 van de 100 punten weten te behalen, wat het op een gedeelde tweede plaats plaatst. Dit resultaat is bijzonder, gezien het restaurant zich daarmee net onder Boury bevindt, die de hoogste score heeft behaald.

Deze waardering benadrukt het uitzonderlijke vakmanschap dat Ralf en team in hun gerechten legt, wat hun een prominente positie in de culinaire wereld oplevert.

Charity Gala met Make-a-Wish Belgium Vlaanderen

Ter ere van dit historische jubileum heeft La Butte aux Bois een reeks bijzondere acties, arrangementen en festiviteiten georganiseerd en is er nog meer voorzien gedurende het feestelijke 2024.

Een nobel aspect van deze viering is het partnerschap met de Make-A-Wish Foundation, een non-profitorganisatie die de wensen vervult van kinderen met levensbedreigende ziekten.
Een deel van de opbrengst van verschillende activiteiten zal worden geschonken aan deze prachtige organisatie.

La Butte aux Bois nodigt al haar gasten en partners uit om deel te nemen aan deze feestelijkheden en bij te dragen aan het realiseren van deze belangrijke missie.