Terre Bleue onthult haar nieuwe Spring Summer 2024 collectie

Terre Bleue onthult haar nieuwe Spring Summer 2024 collectie, een opvallend nieuw hoofdstuk voor het Belgische merk. De collectie belichaamt een verfrissende kijk op de Belgische stijl, met behoud van de bekende kwaliteit en aandacht voor details, maar met opvallende innovaties die de aandachtige modekenner niet kunnen ontgaan.

Nieuwe Look & Feel: Fris, Modern, Sprekend
De SS24 collectie voor vrouwen en mannen brengt een vernieuwende look & feel naar Terre Bleue, met frisse, moderne en sprekende ontwerpen die een schot in de roos zijn. De collectie verkent la vita italiana, waarbij genieten van het leven centraal staat in premium designs die gemaakt zijn om het leven en elkaar lief te hebben. Re-connect, get together, enjoy the moment. Dat doe je in Terre Bleue, made to love and share the love.

Core-Collectie en Seizoensgebonden Drops
Terre Bleue introduceert een nieuwe collectieopbouw met een core-collectie van wardrobe essentials die Never Out Of Stock gaan (NOS-artikelen), samen met Spring Summer 2024 designs. Daarnaast zijn er doorheen het jaar drops die high-fashion must-haves presenteren, waaronder suits, coole denim en natural fabrics zoals linnen.