Zorg en welzijn bij ASPRIA ROYAL LA RASANTE

De wellnessruimte van Aspria Royal La Rasante heeft recent een upgrade gekregen. Het uitgangspunt? Puur genot en een uitzonderlijke ervaring. De buitenzones van deze club zijn nog in volle voorbereiding, maar ondertussen kunt u genieten van een panoramische sauna, een gloednieuwe hammam, nieuwe ontspanningsruimtes, een ijsfontein en sensoriële douches.

De warm & koud combinatie: een ongeëvenaarde boost van welzijn
Lichaam én geest verwennen? Dan blijkt de afwisseling tussen de omhullende warmte en verfrissende koelte een waardevolle bondgenoot te zijn.

Start met een saunasessie om spanningen los te laten. Kies vervolgens voor een verfrissende multisensoriële douche voor een moment van pure zachtheid of waag u aan de koude emmerdouche. Voor de durvers: dompel uw handen in de ijsfontein en wrijf het ijs over uw lichaam voor een nog verkwikkendere ervaring. Deze gedurfde praktijk maakt deel uit van een totale welzijnservaring en biedt tal van voordelen. Het thermische contrast zal uw hele organisme stimuleren. De bloedsomloop zal aanzienlijk verbeteren met heel wat gunstige effecten op lichaam en geest: eliminatie van toxines, huidvoordelen, spierontspanning, stimulering van het immuunsysteem, geestelijke ontspanning en verbetering van de slaap.

Stedelijke oase
Uw ontspanningservaring compleet maken? Trakteer uzelf op een ontspannende massage. Of optimaliseer de gunstige effecten van warmte en kou voor de huid door te kiezen voor een gezichts- of lichaamsbehandeling. Het instituut opent zijn deuren en verwelkomt u in ruimtes badend in het licht. Onze experts zijn getraind in de specifieke technieken van het Belgische merk Celestetic en het wereldwijd gerenommeerde merk Clarins. Een buitengewone gebaar voor het ultieme moment van ontspanning en verzorging!

Om cadeau te geven of om uzelf te verwennen… Van ontspannende massages tot de zachtste behandelingen, laat de persoon die het ontvangt kiezen wat het beste bij hem of haar past. Het instituut staat open voor iedereen, zowel leden als niet-leden van Aspria, van maandag tot zondag, van 10.00 tot 20.00 uur. Reservaties op de webshop.

Aspria Royal La Rasante
Donkerstraat 56 – 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
T. +32 (0)2 609 19 10
Meer informatie: aspria.com