OMEGA release: OMEGA Seamaster Planet Ocean Super Deep

Een krachtige voortzetting van OMEGA’s duikerfenis. In 2019 schreven de allereerste OMEGA Ultra Deep horloges geschiedenis toen ze de diepste plek op de planeet Aarde bereikten. In 2022 wordt de volgende stap gezet met de lancering van zeven nieuwe modellen uit de OMEGA Seamaster Ultra Deep collectie.

OMEGA Seamaster Planet Ocean Ultra Deep titanium

Wat ons meteen opvalt: de nieuwe OMEGA Seamaster Ultra Deep – verkrijgbaar in titanium of in het gloednieuwe staallegering genaamd O-MEGASTEEL – heeft een elegantere kast van 45.5 mm breed, is slechts 18.12 mm dik en heeft een waterdichtheid tot 6.000M (20.000 ft). De OMEGA Seamaster Planet Ocean 6.000M Ultra Deep titanium heeft een Grade 5 Titanium kast en werd afgewerkt met een zwarte keramische bezelring. Titanium van graad 5 heeft een heldergrijze kleur die dicht bij die van roestvrij staal ligt.

OMEGA O-MEGASTEEL

Wat de stalen OMEGA Seamaster Ultra Deep betreft, produceert Omega zes modellen bij de lancering. Terwijl de specificaties vergelijkbaar zijn met die van de titanium versie, hebben de stalen modellen een symmetrische kast en zijn ze afgewerkt met de gloednieuwe O-MEGASTEEL band. Deze hoogwaardige roestvrijstalen legering bewijst eens te meer dat OMEGA toonaangevend is op het gebied van de productie van geavanceerde materialen. O-MEGASTEEL valt op door zijn superieure kwaliteit, zijn wittere kleur en onvergelijkbare glans. Het biedt ook een uitzonderlijke weerstand tegen corrosie wat de levensduur ten goede komt.

Een duikershorloges met een uitzonderlijke technologie

De OMEGA Seamaster Ultra Deep wordt aangedreven door het Co-Axial Calibre 8912 met een gangreserve van 60 uur en is gecertificeerd volgens de hoogste Zwitserse standaard voor precisie, prestatie en magnetische weerstand. De markeringen “For Saturation Diving” zijn opgenomen om te voldoen aan de ISO 6425-norm voor het off-shore duikdiepterecord, een primeur in de horloge-industrie.

www.vanhoutteghem.com/nl/home