Veilig genieten van zintuiglijke belevingen

Ver weg en toch dichtbij

100% quality time, een onvergetelijke reis doorheen ongekende zintuiglijke belevingen, ver weg van het klassieke commerciële toerisme, onbekende mensen of andere externe prikkels, …? Ja, het kan. Ontdek de unieke Nooz-ervaringen in eigen land op vijf verschillende locaties, met of zonder een bijzondere overnachting en keuze uit tal van privé ervaringen. Precies zoals jij het wil.

Reizen doorheen ongekende ervaringen

“Ook in coronatijden hebben mensen er nood aan om ‘mens te blijven’ en zich te ontspannen”, vertelt Wim Vanacker van het Nooz-team. “Wij moeten vandaag zwaar inboeten op ons normale leven, dat kun je even volhouden, maar mensen zijn nu eenmaal geen robots. Met Nooz spelen wij perfect in op de nood om er in een veilige omgeving even helemaal tussenuit te gaan. Noozen is als een reis doorheen ongekende ervaringen en zintuiglijke belevingen. Voelen, proeven, horen, ruiken, … als we dat niet meer kunnen, gaan we simpelweg onderuit. Bij Nooz worden alle zintuigen op reis gestuurd. In een vertrouwelijke sfeer van warme gastvrijheid, strikte privacy, volstrekte rust en volledig op maat en ritme van de bezoeker. Op reis gaan zonder de stress van het reizen, vlakbij en toch ver weg, dat is waar Nooz voor staat. En dat kan bij ons op verschillende manieren en op verschillende locaties, allemaal dichtbij huis en toch even helemaal weg van de dagelijkse sleur. Een overnachting met privé-wellness aan zee, tot rust komen in een penthouse met ongekende exclusieve privé belevingen op de 21ste verdieping met uitzicht op de onvergetelijke skyline van Antwerpen, ongekend genieten met privé-bioscoop en FloatingBath op je eigen privé ‘boseiland’, … het kan allemaal. Nooz verwent de bezoekers met 100% quality time ‘weg van de wereld’ uniek in Europa en dat heel wat awards heeft gekregen. Onze verschillende verwenpakketten bieden elke keer opnieuw een unieke en originele privé-ervaring. Kom tien keer terug en het zal tien keer anders zijn.”

Uniek in Europa

Nooz focust helemaal op het concept ‘beleving’. “Wij doen op dat vlak wat de rest niet doet. Nooz staat voor 100% quality time, in alle rust, zonder tijdsdruk en zonder andere, onbekende mensen in de buurt. Externe prikkels worden volledig weggenomen, je hoeft met niets of niemand rekening te houden. En dat is werkelijk uniek in Europa. Onze locaties vormen de ideale plaats voor een korte vakantie om je relatie met je partner, vriend, vriendin, familie opnieuw te versterken. Bovendien is alles bij ons 100% ‘safe’, je komt enkel in contact met wie jij wil, nooit met andere mensen. Wij denken niet in termen van tijd, iets ‘moeten’ doen hoort er niet bij. De commerciële druk die andere reizen constant met zich meebrengen, sluiten wij volledig uit. In de prijs is alle inbegrepen, je komt nooit voor verrassingen te staan. Nooz is even weg zijn van de wereld, weg van planningen, weg van andere mensen, weg van stress-situaties, weg van commerciële prikkels.”

Beleven op verschillende manieren

Er zijn vier types belevingen. “De eerste beleving die je bij ons ten volle kan genieten is ‘privé dineren’. Weg van obers die je steeds storen, geniet je van het ultieme private diner, waarbij je met niets of niemand rekening te houden en je eigen favoriete muziek en kledij perfect kunnen.

Een tweede beleving is ‘bijzonder overnachten’, niet zoals in een hotel waar ook andere gasten de rust verstoren en je je wekker moet instellen om je ontbijt niet te missen. Bij Nooz kun je dat perfect met inbegrip van een privé bioscoop, in passende kleursferen, heerlijk lang uitslapen en je eigen privé ontbijt opgediend wanneer jij wakker wordt. Dit alles met schitterende zichten op de achtergrond.

Een derde optie zijn de ‘duo massage of massage-à-trois belevingen’. Ritmisch op de muziek transformeer je naar een andere dimensie. Onze massages verlopen synchroon zodat je samen dezelfde beleving meemaakt. Dezelfde massage, dezelfde handen, exact op hetzelfde moment. En zonder de tijd in het oog te moeten houden. Dat is puur genieten.

De ‘water en warmte’-beleving sluit het rijtje. Dat kan zowel in- als outdoor, aan zee of in het bos, in de stad, in onze ‘secret garden’, … Ook hier zijn er verschillende invullingen mogelijk, altijd op maat van onze gasten.”  

Voor iedereen

‘Noozen’ in een privé omgeving waar alles voor jou wordt gedaan, kost dat dan niet veel geld? “Dat is zonder meer een misvatting. Iedereen moet kunnen noozen, dat is ons uitgangspunt. Wij hebben een ruime keuze aan verwenpakketten, van basis tot exclusief, van budget tot iets duurder, van een paar uur tot een week, … er is altijd een Nooz die bij jou of je geliefde past want het kan zowel voor jezelf of als geschenk.”

Verras en verbaas iemand met een ongekend geschenk

In deze moeilijke tijden, en al helemaal met de feestdagen in het vooruitzicht, is het meer dan ooit nodig om op het menselijke te focussen. Om de mens even op een voetstuk te plaatsen. “Het gaat niet om overleven, maar om leven. Daarom hebben wij de unieke Nooz-bon ontwikkeld om iemand persoonlijke wensen te schenken of in de bloemetjes zetten. Er is niets mooier dan iemand een intense beleving schenken in een privé omgeving, waar je kunt relaxen zonder ook maar het minste risico. Een onvergetelijk geschenk voor een collega, vriend, vriendin of familie die voor jou belangrijk is? De cadeaubon in de vorm van een waardebon of verwenpakket is volledig op maat en beschikbaar voor alle budgetten. Om de corona-pijn wat te verzachten, krijg je bij aankoop van een Nooz-cadeaubon gratis een heerlijke fles unieke Nooz-wijn. Met een Nooz-bon laat je écht zien hoeveel je om hem of haar geeft …”

Alle info op www.nooz.be/gratis en www.nooz.be/schenken

Hoe wil jij noozen?

www.nooz.be: noozen langs ongekende ervaringen op 1,5 ha luxe, bos en natuur
www.skynooz.be: noozen in je exclusieve privé wellness-penthouse met verbluffende Skyline op de 21ste verdieping
www.luxewellnessovernachting.be: noozen in de ForestLodge op je eigen privé ‘boseiland’
www.seanooz.be: noozen in een privé wellness-vissershuisje
www.loftaanhetwater.be: budgetvriendelijk noozen
www.businooz.be: ongekend vergaderen, bijzonder overnachten, uitzonderlijke incentives en onvergetelijke teambuildings