Met Asteria Expeditions naar Vietnam en Cambodja

Vietnam en Cambodja, landen met deuken in hun geschiedenis. Ze rechtten de rug en vormen samen een waanzinnig mooie combinatie voor een rondreis. Levendige steden zoals Hanoi, Hoi An, Ho Chi Minh en Phnom Penh blenden met de overweldigende natuur. Twee landen in volle ontwikkeling waar puur toerisme omhelsd wordt.

Vietnam heeft veel facetten. Een rijke cultuur en adembenemende natuur bepalen het gezicht. Het land kent een verleden van conflicten en oorlogen. Het is mooi om zien hoe Vietnam de laatste decennia vooruitgang boekte en nog in volle ontwikkeling is. De bevolking staat voor oprechte vriendelijkheid.

Ook Cambodja had wonden te likken nadat de Rode Khmer voor een zwarte bladzijde in de geschiedenis zorgde. Momenteel is het land in opkomst. Machtige bouwwerken en tempels sieren het landschap, met Angkor Wat als hoogtepunt. Ook hier zet de gastvrijheid van de locals de toon.

In Ninh Binh vaart u met een typische sampan tussen de rotsen en de Trang An-grotten. Ook Halong Bay zorgt voor een natuurspektakel. U maakt mooie tochten met een jonk en logeert een nacht aan boord van de Indochina Sails. In Hue wacht een boot voor een tocht op de Parfumrivier. De Mekong Delta toont met een web van riviertjes heel wat bedrijvigheid.

Deze 18-daagse biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke reis. De natuur betovert, de cultuur verrast en de bevolking heet u welkom. De geschiedenis zorgt voor aangrijpende momenten. Maar, zo heeft u een goed begrip van wat zich in deze landen afspeelde. Hier ontdekt u van een stukje authentiek Azië.

Vertrek: 11/11/22, € 4.795 op basis van een tweepersoonskamer, 18 dagen

Meer info via https://bit.ly/3v37xDY

Contacteer ons via info@asteriaexpeditions.be