Een kleurrijk en ongerept Papoea-Nieuw-Guinea vol tradities

Een 14-daagse begeleide reis naar een ongerept gebied waar een cultuur vol ongekende gewoontes en een prachtige natuur heersen. Dat biedt Papoea-Nieuw-Guinea. De traditionele stammen leven er in dorpen die van de buitenwereld afgesloten zijn, omgeven door een wonderlijke natuur.

Papoea-Nieuw-Guinea is echt nog een onontdekte bestemming. Hier gaan puurheid en authenticiteit hand in hand. Het is er zeer bergachtig en het eiland bestaat voor driekwart uit weelderig groen regenwoud. Hier treft u een paradijs voor talrijke planten, vlinders, zoogdieren en vogels waaronder de paradijsvogel.

Een absoluut hoogtepunt vormt het bijwonen van het Goroka Sing Sing Festival. Het feest dient om culturele uitwisseling tussen verschillende stammen te bevorderen. Ze stellen vol trots hun dansen en muziek voor. Een kleurrijk gebeuren en een uniek schouwspel vol traditionele rituelen. Beschilderde gezichten, glinsterende lichamen en originele hoofdtooien zetten de toon. Een lust voor het oog en voor fotografen. Slechts weinig buitenstaanders maakten dit feest al mee. U bent bevoorrecht.

Meer info over deze reis via https://bit.ly/3OzL6gA

Contacteer Asteria Expeditions via 050 33 25 10 of rbhg@asteriaexpeditions.be