Droom nu en reis binnenkort met Asteria Expeditions

Droom nu en reis binnenkort met Asteria Expeditions

Beste reisfan,

Er is licht aan het einde van de tunnel. Het reisverbod werd opgeheven en de vaccinatiecampagne komt op kruissnelheid. Zaterdag gaan de terrassen in België open. Genieten van een frisse pint, aperitief, koffie en een lekker gerecht in de buitenlucht. Heerlijk! Hopelijk schijnt de zon zodat we een deugddoende warmte voelen.

Hoe gaat het met u? Met ons alles goed, iedereen gezond en wel. We popelen om voor u weer aan de slag te gaan en zijn blij dat we – beetje bij beetje – ons normaal (werk)ritme kunnen opnemen. Door de recente gunstige evoluties en vooruitzichten komt het ‘gewone’ leven terug in zicht. En daar hoort reizen beslist bij.

Speciaal voor u, maken we nu al nieuwe plannen voor een ruim en gevarieerd reisaanbod in 2022 en 2023. U kan de reis die u noodgedwongen moest uitstellen opnieuw boeken. Maar denk ook aan nieuwe reisplannen maken en grasduinen in uw bucketlist. Waar wilt u beslist nog naartoe? We helpen u graag met raad en daad. Hieronder vindt u alvast een paar ideeën.

📷Droom nu en reis zeer binnenkort!
Annick Desmet
Zaakvoerster Asteria Expeditions

EEN SCHATKIST VOL VERBLUFFENDE NATUURPRACHT IN IERLAND

Wie Ierland zegt, denkt aan wondermooie natuur, traditionele dorpen, eigenzinnige steden, ruïnes en kastelen. Verwondering is nooit ver weg bij de adembenemende zichten op de route. Guinness- en whiskydegustaties, dansen en liederen staan garant voor lokale tradities en beleving.
📷LAAT U OVERTUIGEN DOOR ONZE IERLAND-RONDREIS📷📷

ARCHITECTUUR EN GASTRONOMIE IN BILBAO & BASKENLAND

Zoals u van ons gewoon bent, bieden we met het bruisende Bilbao een veelzijdige citytrip. Het glinsterende Guggenheim is maar een van de architecturale parels. Ook de belangrijkste plaatsen in de omgeving komen aan bod. Een reis vol cultuur maar ook foodies staan hier voor verrassingen. Verwen uw smaakpapillen met culinaire uitspattingen.
📷BEKIJK DE RONDREIS BILBAO & BASKENLAND📷📷

BETOVEREND IJSLAND

IJsland betovert met spectaculaire natuurverschijnselen zoals watervallen, vulkanen, geisers en verrassende landschappen. Voeg daarbij excursiemogelijkheden zoals papegaaiduikers en walvissen spotten, een gletsjerwandeling of een thermaal bad en u heeft alle ingrediënten voor een geslaagde trip. IJsland is een groene zone en open voor wie een vaccinatiebewijs heeft.
📷ONZE INDIVIDUELE TRIPS & GROEPSREIS NAAR IJSLAND📷📷

AFRIKAANSE DROMEN

Wou u altijd al eens op safari, al dan niet in combinatie met Afrikaanse strandgenoegens, oog in oog staan met berggorilla’s, een betoverende flora ontdekken, proeven van lekkere wijntjes…? Onze specialisten werken een programma volgens uw voorkeuren en budget volledig op maat uit.📷STUUR ONS UW REISWENSEN📷📷

ZOMERS EN WINTERS LAPLAND & SCANDINAVIË

Uitgestrektheid, ruimte en natuur. Drie kernwoorden die momenteel in zijn bij het bepalen van de volgende reisbestemming. Dat is net waar Lapland en Scandinavië prat op gaan. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden voor de zomer en surf online naar ons ruim aanbod Winters Lapland.
📷ONTDEK ONZE REIZEN NAAR LAPLAND & SCANDINAVIË📷📷

BESCHIKBAARHEID GROEPSREIZEN

Benieuwd naar de data en beschikbaarheden van onze groepsreizen?

BEKIJK DE BESCHIKBAARHEID VAN ONZE GROEPSREIZEN📷📷

TEGOEDBON INRUILEN

Bent u in het bezit van een Asteria Expeditions-tegoedbon?
U kan deze gebruiken voor:

  • onze groepsreizen
  • op maat ontworpen reizen
  • reizen naar om het even welke bestemming geboekt via ons reiskantoor

Heeft u vragen over uw tegoedbon, contacteer ons via info@asteriaexpeditions.be

Met frisse lentegroeten,

Het team van Asteria Expeditions