Douro-riviercruise met Asteria Expeditions

Douro-riviercruise met Asteria Expeditions

Royaal genieten. Dat doet u met de Oriënt Express van de riviercruises op de romantische Douro. Aan boord van de gerenommeerde Spirit of Chartwell verkent u de mooiste plaatsen in de vallei. Een onderdompeling in een betoverende mix van cultuur en natuur.

Deze koninklijke beleving ervaart u op de Spirit of Chartwell, waar elegantie en nostalgie de toon zetten. De Dourovallei afvaren prikkelt uw zintuigen. De groene pracht van de wijngaarden, de aroma’s van de portwijn, de zinderende fadomuziek en gezellige steden zoals Porto en Salamanca vervolledigen deze fascinerende 8-daagse begeleide luxecruise.

De vallei is door de Unesco als werelderfgoed beschermd. Vlei u neer en ontspan terwijl u vaart tussen de wijngaarden. De portwijn is al eeuwenlang het exportproduct bij uitstek. Vanop de Spirit of Chartwell begroetten Queen Elizabeth II en haar echtgenoot de menigte tijdens de viering van haar 60 jaar op de troon in 2012.

Troeven van deze reis

• De mooiste vaarroute van Europa tussen rustgevende valleien
• Een van de kleinste maar meest historische luxeschepen op de Douro
• Portugese en Spaanse folklore aan boord
• Porto-degustatie en kookdemo
• Alle dranken tijdens de maaltijden aan boord inbegrepen
• Flamencoshow in het Spaanse Salamanca

Maak u klaar voor een romantische en nostalgische beleving op ‘de gouden rivier’ temidden de ongerepte natuur. De heerlijke geuren van oranjebloesem en mimosa komen u tegemoet.

Meer info via https://bit.ly/32cDXN7
Contacteer Asteria Expeditions via info@asteriaexpeditions.be of bel 050 33 25 10.