Verandaluxe, voor een heel jaar zon

Thuis = rust = zen = doe het nu
We willen vandaag allemaal graag een gezellige thuis met zoveel mogelijk comfort. De coronaperiode heeft dit gevoel van cocoonen alleen nog maar versterkt.
Thuiskomen in een oase van rust, genieten van het tuinzicht, een zen-moment. Geen donkere ruimtes meer, maar helder en licht. Droomt u hier ook van? Verandaluxe bespreekt uw wensen met u en stelt u de meest geschikte oplossing voor uw woning voor: een woonuitbreiding, een terrasoverkapping al dan niet gesloten of geïsoleerd. Jarenlange ervaring en vakbekwaamheid in combinatie met kwalitatieve producten zorgen voor een onberispelijke uitvoering. Verandaluxe laat u genieten van uw zorgeloze investering.

Exclusief had een boeiend gesprek met Verandaluxe.
Verandaluxe gaat elke uitdaging aan die technisch enigszins haalbaar is. Onze core business is woonuitbreidingen en veranda’s. Onze specialisatie ligt al jaren bij de bouw en renovatie van veranda’s en pergola’s, maar we gaan verder dan dat. Geen opdracht is te moeilijk: waar anderen de handdoek in de ring gooien, gaat Verandaluxe geen uitdaging uit de weg. Verandaluxe levert niet alleen gloednieuwe veranda’s, maar renoveert ook veranda’s, zorgt voor terrasoverkappingen, pergola’s, lichtstraten, ramen en deuren in ALU of PVC, zonnewering en screens en rolluiken. Maurice Vaes, die Verandaluxe heeft opgericht, is technisch zeer onderlegd en hij ademt Verandaluxe. “Een complete, stipte en persoonlijke uitvoering is onze grote troef. In zee gaan met Verandaluxe biedt de garantie dat alles helemaal in orde zal zijn”, merkt Maurice op.
Dat zaakvoerder Maurice Vaes weet waar hij mee bezig is, is een understatement. Vandaag kan hij rekenen op meer dan 35 jaar ervaring in het plaatsen van veranda’s, pergola’s, ramen en deuren, en zoveel meer. Hij leerde de kneepjes van het vak bij zijn schoonvader. Al snel merkte Maurice dat zijn voorkeur uitging naar verandabouw en werd hij hierin expert. Als niemand anders het opgelost kreeg, dan werd Maurice opgetrommeld om het probleem te verhelpen. In 2010 stampte hij zijn eigen bedrijf Verandaluxe uit de grond; waarbij hij de klemtoon logischerwijze legde op het ontwerpen, bouwen en plaatsen van veranda’s. Op enkele jaren tijd groeide Verandaluxe uit tot een vaste waarde in de wijde omgeving van Tienen. Elke woonuitbreiding, veranda, pergola, garagepoort, raam, deur, zonnewering … die bij Verandaluxe wordt besteld, gaat door de handen van Maurice.

Onze aanpak
Heeft u een wild idee, een jarenlange droom of een concreet plan voor uw huis voor ogen? Zodra u bij Verandaluxe binnenstapt, zetten wij alles in werking om die fantasie in werkelijkheid om te zetten. In eerste instantie komen wij vrijblijvend bij u thuis opmeten. Vervolgens maken wij voor u een prijsraming, wij adviseren u en bespreken alles met u. Na uw akkoord met de offerte, wordt de bestelling geplaatst en wij installeren uw project zo spoedig mogelijk. Wij doen niet aan voormontages. Op die manier kunnen we tot op de millimeter werken en perfect aansluiten op de woning.

Onze service
Verandaluxe staat garant voor een piekfijne service: correcte afspraken zonder kleine lettertjes, de juiste prijs en steeds aanspreekbaar. Verandaluxe heeft dan ook al jaren een uitstekende reputatie. En als er toch ergens een zeldzaam probleempje zou opduiken, dan wordt voor u onmiddellijk naar een oplossing gezocht. Verandaluxe is een familiebedrijf waar dagelijks met hart en ziel gewerkt wordt. “Wij blijven eigenlijk liever wat kleinschaliger om in ons rechtstreekse contact met de klant alles perfect tot in de puntjes af te werken. Bij ons ligt de focus op vakmanschap en het volledig afleveren van wat de klant wenst. Er is veel mond-tot-mondreclame omwille van hoogstaande kwaliteit aan verantwoorde marktconforme prijzen en een vlekkeloze service”, horen we bij Verandaluxe.

Onze missie
Telkens opnieuw streven wij naar 100% klantentevredenheid door een project perfect afgewerkt en binnen de afgesproken termijn op te leveren. En de tevredenheidsenquêtes liegen er niet om. Gaande van “er werd uitzonderlijk proper gewerkt” over “artiesten in het afkitten” tot “bij Verandaluxe doen ze geen half werk”: onze klanten zijn gelukkig, en dan zijn wij dat ook. Luxe in onze naam Verandaluxe staat absoluut niet gelijk aan duur, maar wat je bij ons krijgt, is luxe in de zin van waar voor uw geld. Zo benadrukt Maurice.

Zaakvoerder werkt mee op de werf
Een baas die elk project opvolgt van het eerste contact tot en met de oplevering: waar vindt u dat nog? Niet alleen verzorgt zaakvoerder Maurice Vaes de opmeting en het uittekenen van uw werk, hij komt eveneens mee plaatsen en laat pas los wanneer u 100% tevreden bent. Hier ontmoet kwaliteit vakmanschap. De zaakvoerder is uw rechtstreeks aanspreekpunt Voor Verandaluxe is alleen het beste goed genoeg. Daarom werken wij samen met Belgische topmerken die een onberispelijk imago en dito kwaliteit voorleggen. Bovendien spelen zij kort op de bal wanneer we bijvoorbeeld wisselstukken nodig hebben. In de markt onderscheiden wij ons door onze vakkennis, service, en transparantie. Verandaluxe zoekt elke keer opnieuw naar een perfecte match tussen uitvoering, prijs, kwaliteit en wensen van de klant. De huidige trend is strak, veel licht, slanke profielen en grote glaspartijen, echter Verandaluxe gaat helemaal mee in uw visie.

Belgische kwaliteitsmerken: Partners van Verandaluxe
Het productengamma van Glassolutions is bijzonder uitgebreid: van speciale totaalsystemen tot isolerend glas, maar ook enkel glas en design interieurglas, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Al hun producten ondergaan een strenge interne kwaliteitscontrole.
Wilms nv is een Kempisch familiebedrijf dat sterk inzet op innovaties en duurzaam ondernemen. Hun producten bieden het hoogste comfort, de beste kwaliteit, met bovenop een onberispelijke service en betrouwbare levertermijnen.

AluK is ontwerper en leverancier van kwaliteitsvolle en betrouwbare aluminium systemen. Het zorgt voor deskundige oplossingen en een persoonlijke ondersteuning van zijn klanten, en is een grote speler op de internationele aluminiummarkt.

FenekO staat al meer dan 20 jaar garant voor aluminiumbewerking van topkwaliteit. Die ervaring heeft ervoor gezorgd dat het zich ontpopte tot dé referentie op vlak van aluminium insectenwering, deurpanelen en plaatbewerking.

Deceuninck bedenkt innovatieve bouwoplossingen voor ramen, deuren, luiken, buitentoepassingen, gevelbekleding, dakrandbekleding en binnenhuisdecoratie. Hun werk wordt gekenmerkt door een elegant en duurzaam design.

Renson is een trendsetter op vlak van natuurlijke ventilatie en buitenzonwering. Het creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen, met een minimaal energieverbruik en oog voor design.

Zaakvoerder Maurice Vaes specialiseerde zich door de jaren heen in de bouw en renovatie van veranda’s en pergola’s. Naast het plaatsen van leef- en woonveranda’s en pergola’s, biedt Verandaluxe een hele waaier aan bijkomende diensten. Het gamma van Verandaluxe omvat ook ramen en deuren, lichtstraten, zonneweringen en screens, vliegenramen,…

Vrij uniek in onze branche is dat Verandaluxe uw veranda ter plaatse op maat ontwerpt. Geen voorgefabriceerd werk dus, maar materiaal aangepast aan elke situatie om een naadloos aansluitend resultaat te kunnen bieden. Deze werkwijze biedt een enorme meerwaarde om producten en totaalprojecten van de bovenste plank te kunnen afleveren. Verandaluxe levert het totaalproject af met eigen en ervaren schrijnwerkers, metsers, stukadoors en dakwerkers: zo garanderen wij een hoogstaande afwerking en geniet u decennialang zonder zorgen. Bij elk werk dat we aannemen, gelden overigens dezelfde normen en waarden: een persoonlijke aanpak, een voortreffelijke afwerking en de regel ‘afspraak is afspraak’.
“Er is niets wat ons meer plezier doet dan klanten die tevreden terugblikken op een prachtig resultaat”, besluit Maurice. “Wij vinden trouwens die ondertussen bekende slogan van die ene Belgische keukenbouwer eigenlijk ook toepasselijk bij ons”, klinkt het bij Verandaluxe met een glimlach. “Wij maken elke veranda alsof ze voor onze eigen woning bestemd zou zijn…”

Op de website van Verandaluxe vindt u een aantal mooie voorbeelden van hun realisaties in Tienen, Hoegaarden, Meldert, Oplinter, Landen, Goetsenhoven, Bost, Kumtich, Wommersom, Linter, Herent, Kessel-lo, Boutersem, Glabbeek, Bunsbeek, Meer, Geldenaken, Landen, Jodoigne, Waremme enz. Dit zijn slechts enkele van de vele projecten.
Showroom: Sint-Laurentiusstraat 1 in Tienen.

Denkt u er ook aan uw woning te verfraaien met een woonuitbreiding en zalig te genieten van extra ruimte met veel lichtinval?
Bij Verandaluxe wordt uw project uitsluitend uitgevoerd in kwalitatieve duurzame materialen. Samen met u denken wij op lange termijn. Uw project is 100% maatwerk en wordt uitgevoerd door de patroon zelf samen met eigen ervaren medewerkers. Zo garanderen wij een uitmuntende afwerking. Uw veranda/pergola wordt ter plaatse gemaakt om naadloos te kunnen aansluiten op uw woning. Uw prijszetting zal transparant zijn en uw wensen verwoorden, zo beogen wij bij Verandaluxe correcte afspraken. Met Verandaluxe kiest u voor een ervaren betrouwbare partner. Alle info: www.verandaluxe.be


Tekst: Ella Scheers
Foto’s: Verandaluxe