Sundaze by Aluvision: een verhaal van ambitie, uitdagingen en groei

Ben je op zoek naar een aangename buitenunit om vaker van je tuin te kunnen genieten? Wil je een privé vakantieparadijs in de achtertuin of een outdoor werkplek creëren? Maak dan kennis met Sundaze, het outdoor living gamma van Aluvision, wereldwijde producent van modulaire oplossingen voor events, indoor en outdoor living.

Let’s imagineer

Aluvision werd opgericht in België in 2003 door het ondernemerskoppel Ann Vancoillie en Dirk Deleu. “Vanuit jarenlange ervaring en expertise in de standenbouw hebben we Aluvision opgericht met als doel het produceren en vermarkten van een herbruikbaar systeem van aluminium frames en LED tegels om standen snel, efficiënt en duurzaam op te bouwen. Onze oplossingen worden op vandaag met groot succes wereldwijd ingezet door standbouw, event en AV bedrijven die ecologisch verantwoord willen bouwen zonder in te boeten aan kwaliteit en flexibiliteit.

Ondertussen ontwikkelt Aluvision al bijna twee decennia lang revolutionaire nieuwe producten. Onder de slogan ‘Let’s imagineer’ – een samentrekking van imagination en engineering – wordt out of the box gedacht en creëren we ook nieuwe kansen in bestaande markten. Zo is bijvoorbeeld het outdoor living gamma ‘Sundaze’ ontwikkeld.”

Outdoor living

Onder de merknaam Sundaze by Aluvision produceert het bedrijf sinds een paar jaar pergola’s en cabana’s om vrijstaand in de tuin of aansluitend aan je woning te plaatsen. Het zijn architecturale structuren met een uniek en slankontwerp, uitstekende kwaliteit en hoge installatie efficiëntie. Met Sundaze by Aluvision wordt de beleving die je in huis hebt mee naar buiten gebracht, op een innovatieve manier.  De naam verwijst enerzijds naar de functie van de terrasoverkappingen als zonwerende oplossing, maar legt anderzijds ook de link met ‘Sunday’, want op een zondag heeft iedereen net dat ietsje meer tijd om te relaxen en van het buitenleven te genieten.

Er werd bewust afgestapt van rechthoekige blokken met zware hoekpilaren, zoals je ze wel vaker ziet, en gekozen voor een dynamischer en eleganter ontwerp met een verscheidenheid aan mogelijkheden. Zoals bv shutter wanden waarvan het bovenste, middelste of onderste segment apart open of dicht kan. Dit geeft de mogelijkheid tot maximale privacy, terwijl het zonlicht toch binnen kan. Vaste dakelementen of een vouwdak, beweegbare of vaste wandelementen, schuifdeuren volledig in glas of aluminiun en kleur naar keuze… je kan je pergola of cabana volledig personaliseren.

Puro

Met het Puro gamma biedt Sundaze by Aluvision de ultieme buitenstructuur voor elke residentiële-, horeca- of andere commerciële buitenomgeving. Ben je een huiseigenaar die een privé vakantieparadijs in de achtertuin wil creëren of de outdoor entertainment wil uitbreiden? Misschien bent je wel op zoek naar de perfecte schaduwconstructie, cabana of elegante ontspanningsruimte voor je klanten die jouw zaak een unieke toets geeft? Sundaze is het antwoord op uw behoefte!

Puro geeft je de keuze uit twee basis units. Een Sundaze Box unit geeft je een ultiem vakantiegevoel dankzij de complete setting van vloer tot plafond. Voeg een vloerinvulling naar eigen keuze toe, speel met verschillende materialen en kleuren om je perfecte buitenruimte te creëren. Met zijn modulair design kan je de leefunit vormgeven zoals je wenst. Creëer een aangename lounge in je tuin, de perfecte plek om te zitten, te relaxen, te eten of te lezen. Voor jezelf of met vrienden en familie.

Een Sundaze Bay unit bakent een leefomgeving af op je terras die het ultieme vakantiegevoel tot leven brengt zonder je tuin te moeten verlaten. Geniet van een verfrissend zomerbriesje of het ritselen van de herfstbladeren. Het is een ontspannende plek om op elk moment tot rust te komen. Mix en match kleuren & materialen. Waarom combineer je geen natuurlijk hout met zwart of wit aluminium voor een warme uitstraling? Bij elk van de units heb je talloze invulmogelijkheden, van vaste of bewegende wandelementen over volle of open daken tot het inpassen van LED verlichting.”

Wereldwijde erkennning.

Productontwerp gedreven door elegantie, precisie en vakmanschap zorgt voor unieke architecturale ervaringen en resulteert in wereldwijde erkenning: de Sundaze outdoor living collectie won de 2021 German Design Award, de 2021 iF Design Award, evenals de North American 2020 Gold Award voor Most Valuable Outdoor Product.

De verkoop van het Sundaze gamma verloopt via een internationaal netwerk van ruim 60 partners waar je ook een unit kan bezichtigen. Het verkooppunt dichtst bij jou in de buurt kan je makkelijk terugvinden via de Sundaze website. Op afspraak kan je ook steeds een kijkje nemen in de showroom bij Aluvision in Deinze (BE).

Voor meer informatie:

www.sundaze-outdoor.com