Geïnspireerd op het zuiden

Gemoedelijk tafelen en languit genieten in alle comfort

Met Table Abe en Low Table Carlo geeft GOMMAIRE gevolg aan de toegenomen vraag naar bredere tafels waar ruimte is voor gemoedelijk tafelen, sharing en genieten van elkaars gezelschap. Daarbij vormen Armchair Carlo en Armchair Sally een mooi geheel met Table Abe. Easy Chair Carlo completeert op zijn beurt Low Table Carlo.

Unieke stoffen van Belgische bodem

De textielcollectie werd uitgebreid met een hele reeks nieuwe stoffen. Voor de ontwikkeling van die stoffen blijft GOMMAIRE trouw aan kwaliteit en duurzaamheid.

De stoffen worden in huis ontworpen in samenwerking met weverijen in België, wat maakt dat de stoffen uniek zijn. Aan de outdoor stoffencollectie werd chenille toegevoegd, een slijtvaste én stijlvolle stof die moeiteloos het indoor gevoel naar buiten brengt. Chenille is weerbestendig en kan dus tijdens de zomer gemakkelijk buiten blijven liggen.

Duurzame keuzes en nieuwe technieken

Een groot deel van de outdoor items die gemaakt werden van CL-rattan – een dikker en breder riet – waren voorheen een semi-outdoor collectie en moesten opgeborgen worden in de winter voor een langere levensduur. GOMMAIRE gebruikt voortaan voor de meerderheid van het vlechtwerk wicker, een stevig en duurzaam materiaal dat net dezelfde look en feel creëert. De toepassing van wicker zorgt ervoor dat de collectie weersbestendiger is.

Meer informatie: www.gommaire.com