Atelier Noterman en hun visie op duurzaamheid

Doubt is the origin of wisdom. Een quote van René Descartes of van Aristoteles, ik twijfel. Deze quote prijkt als borduring op de broeken van de nieuwe collectie lente/zomer 2023. Atelier Noterman staat voor een merk waar waarden voorop staan.

Als we de collectie van Atelier Noterman samenstellen, dan gaat het altijd over keuzes maken. Welke stof, welke knoop, welke voering. Bijvoorbeeld de keuze tussen een duurzame stof en een iets minder duurzame, maar op het eerste zicht commerciëlere stof, welke nemen we?

Die keuzes ten opzichte van elkaar afwegen, brengt soms twijfel mee en dat vormt de basis van meer kennis, meer wijsheid, meer bewustwording. Twijfel hoeft dus niet negatief te zijn, als we niet vervallen in “de eeuwige twijfelaar”. Finaal moeten knopen en stoffen en voeringen worden doorgehakt.

Atelier Noterman werkt uitsluitend met familie ateliers waar de medewerkers naar waarde worden geschat, een goed loon krijgen en in aangename werkomstandigheden hun job kunnen doen. Waar duurzaamheid een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering is en waar transparantie fundamenteel is om naar een betere wereld te kunnen evolueren.

Ontdek onze collectie via www.ateliernoterman.com

Check hier de campagnevideo SS23