Atelier Noterman en hun visie op duurzaamheid

Doubt is the origin of wisdom. Deze quote prijkt als borduring op de broeken van de nieuwe collectie lente/zomer 2023. Atelier Noterman staat voor een merk waar waarden voorop staan.

Men maakt als mens, als bedrijf, als merk voortdurend keuzes. Kleine beslissingen en ook grote beslissingen. Achteraf bekeken soms minder goede ook. Heb ik van niets spijt, zowel zakelijk als privé? Toch wel; persoonlijk geloof ik niet in het idee om van niets spijt te hebben. Toch is spijt hebben en blijven hangen in die spijt nog een heel andere kwestie. Het verleden is voorbij en kunnen we niet meer veranderen, de oplossingen liggen in het nu en in de toekomst. Zo evident als stelling en toch niet altijd evident om ermee om te gaan.

Laat ons zoveel mogelijk de weg van de “Walk to Happiness” bewandelen.

Succes ermee!

Wouter Noterman

Atelier Noterman werkt uitsluitend met familie ateliers waar de medewerkers naar waarde worden geschat, een goed loon krijgen en in aangename werkomstandigheden hun job kunnen doen. Waar duurzaamheid een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering is en waar transparantie fundamenteel is om naar een betere wereld te kunnen evolueren.

Ontdek onze collectie via www.ateliernoterman.com

Check hier de campagnevideo SS23