Atelier Noterman en hun visie op duurzaamheid

Doe goed en zie niet om. Deze quote prijkt als borduring op de broeken van de nieuwe collectie van het Belgische broekenmerk Atelier Noterman. Het merk geeft hiermee een deel van zijn filosofie prijs. Een goede broek maken, is altijd het uitgangspunt van Atelier Noterman en moederbedrijf Novavo geweest. En daarbij spelen niet alleen pasvorm en stofkwaliteit een rol. Even belangrijk is de manier waarop die broek tot stand komt. Bij Atelier Noterman weten ze hoe, waar en door wie hun broeken gemaakt worden.

Ze werken uitsluitend met familie ateliers waar de medewerkers naar waarde worden geschat, een goed loon krijgen en in aangename werkomstandigheden hun job kunnen doen. Waar duurzaamheid geen marketingtool is, maar een essentieel en concreet onderdeel van de bedrijfsvoering. Dat ‘goed doen’ geldt voor elke stap in het productieproces. Transparantie is immers fundamenteel om naar een duurzamere wereld te kunnen evolueren. Ook dat is liefde, liefde voor het vak en voor de mensen in het vak. En de liefde, dat is de grote drijfveer van het leven, toch?

Atelier Noterman staat voor Kwaliteit!

Kwaliteit door de ongeëvenaarde Candiani Denim. Een duurzame denim, geweven in het Noorden van Italië. Kwaliteit door een nooit aflatende inzet in onze topateliers in de streek van Braga Portugal. Kwaliteit door de drive van ons team in Kluisbergen en met de ambitie om het altijd beter te doen.

Dit streven naar kwaliteit vertaald zich in een uitstekende pasvorm, een subtiele wassing en verfijnde details!

WALK TO HAPPINESS met jouw Atelier Noterman broek!

Check hier de campagnevideo’ https://youtu.be/tLhtBnel_OA

Ontdek onze collectie via www.ateliernoterman.com