WATSON & VOLTS : Slim wonen is beter wonen.

Van verlichting tot audio, van domotica tot beveiliging. In het huis van de toekomst staat comfort centraal.

Olivier Maes van Watson & Volts aan het woord:

Verlichting

Verlichting is onmisbaar om uw interieur volledig tot zijn recht te laten komen en de sfeer van de ruimte te bepalen.

Watson & Volts stelt altijd een lichtexpert ter beschikking die een gratis lichtanalyse uitvoert in uw woning. Daarna gaan wij samen met u op zoek naar de beste opties die beantwoorden aan deze analyse, uw wensen en uw budget.

Watson & Volts werkt samen met een breed gamma aan Belgische merken zoals L’ombre, Stéphane Davidts, Modular, 100%Light… Wij hebben ook enkele exclusieve Italiaanse merken in ons aanbod zoals Nautic, Il Finale en Luminello. Keuze genoeg dus om uw interieur optimaal te hullen in licht.

Tomorrow’s technology integrated today.

Domotica

Met domotica kunt u alle functies van uw woning bedienen waarmee het comfort binnen uw woonst op vele vlakken verhoogd wordt.

Watson en Volts werkt nauw samen met trouwe partners Larnitech en KNX. Dit is de beste manier om succesvol te blijven groeien in een snel evoluerende markt.
De domoticasystemen van Larnitech en KNX zijn heel gebruiksvriendelijk en flexibel. Zo verzekeren we uw veiligheid en vermijdt u in de toekomst alle vormen van energieverspilling. Met één druk op de toets zet u uw woning naar uw hand.

Home cinema

Watson & Volts heeft alles in huis om u dagelijks te laten genieten van een ongeëvenaarde thuisbioscoopervaring, volledig afgesteld in functie van de ruimte.

Een optimale geluidskwaliteit kunnen wij garanderen door samen te werken met topmerken zoals Bose en B&O. Ook qua beeld doen wij niet onder, met merken als Kef, Maranz, Sonos wordt voor een haarscherpe kijkervaring gezorgd.

Om de home cinema-ervaring compleet te maken, stelt Watson & Volts de installatie volledig voor u af in functie van uw ruimte. U kunt daarbij kiezen uit allerhande bevestigingssystemen, van wandbeugels tot staanders, zodat alles mooi in uw interieur past en één harmonieus geheel vormt.

Elektriciteit

Of het nu gaat over grote of kleine elektriciteitswerken, Watson & Volts biedt een totaaloplossing, zowel bij nieuwbouw of verbouwingen als voor onderhoud en herstellingen.

Watson & Volts is een professionele partner die de vereisten van de klant altijd voorop stelt. Watson & Volts biedt een ruime keuze aan materialen aan concurrentiële prijzen.

Wij werken alles minutieus tot in de puntjes af. Uw project is onze trots en ons totale engagement verzekert u van een uitstekende dienst na verkoop. Tevreden klanten en partners zijn voor ons de grootste drijfveer voor de perfecte uitvoering van ons werk.

Beveiliging

Als elektriciteits- & installatiebedrijf gaan we een stapje verder met een ruime keuze aan geluid- en beeldinstallaties en toebehoren aan scherpe prijzen.

Watson & Volts gaat uiterst discreet te werk bij het uitvoeren van de beveiligingswerken van uw woning of nieuwbouw.

De waarden van Watson & Volts 

Wij weten wat werkt. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we correct advies en de meest opportune oplossingen bieden.

Wij bieden transparante communicatie en een overzichtelijke structuur. Dankzij onze uitgebreide kennis en infrastructuur kunnen wij steeds de juiste plannen leveren.

Wij gaan altijd op zoek naar nieuwe en degelijke oplossingen om onze klanten te voorzien van het meeste gemak en luxe. Bij ons geen routineprojecten, wij maken steeds opnieuw de denkoefening naar wat voor de klant het beste kan zijn.

We denken mee op alle niveaus. We gaan na hoe domotica het meest optimaal kan toegepast worden op uw levensstijl, maar ook op welke manier deze het best geïntegreerd wordt binnen uw architectuur en interieur.

Door onze selectiviteit in onze keuze van materialen hebben we een beperkt maar oerdegelijk en luxueus gamma. We maken de juiste keuzes voor u zodat u een duurzame en prachtige oplossing krijgt voor uw woning.

Aanpak

Eerst wordt een afspraak gemaakt om goed te luisteren naar de wensen van onze klant.

Daarna maakt Watson & Volts een adviserend plan, waarin we de meest toepasselijke materialen voorstellen en de verschillende mogelijkheden toelichten.

Zodra de klant akkoord gaat met het adviserend plan, volgt een tweede afspraak om de plannen en uitvoermethoden tot in de puntjes te verfijnen.

Vervolgens zal Watson & Volts alles uiterst netjes installeren binnen de afgesproken periode.

Een tweetal maanden na de installatie van een domoticasysteem komen we nog eens langs voor de laatste verfijningen. Zo heeft u totale controle over uw domoticasysteem.

Olivier besluit:

  • Watson & Volts is al ruim 15 jaar vol passie bezig.
  • Onze techniekers en ik zijn ware domotica-experten. Wij volgen voortdurend bijscholingen over de laatste technieken.
  • Wanneer we onderaannemers inschakelen voor slijp- en kapwerken, selecteren we ze op basis van hun expertise en afwerkingsgraad.
  • Door onze aanpak hebben we door de jaren heen tal van vaste partners zoals: Donck arch, Mix invest, Mark De Vos, Bultinck Group, enz.
  • Watson & Volts blijft groeien. Geïnteresseerd na het lezen van deze informatie? U vindt hier de contactgegevens van Watson & Volts.     

Leer Watson & Volts alvast wat beter kennen via de website en blader door de brochure of breng een bezoekje aan de toonzaal. U komt er zeker buiten met een goed gevormd idee van de meest eenvoudige tot de meest exclusieve systemen die perfect passen bij uw budget en wensen.

Meer info: www.watsonvolts.be

Tekst: Ella Scheers
Foto’s: Watson & Volts

www.watsonvolts.be

info@watsonvolts.be

Tel. 09/279.99.96

David Tenierslaan 5

B-9051 Sint-Denijs-Westrem