Atmooz biedt betaalbare verlichting met een luxueuze uitstraling

Heel wat mensen durven nog wel eens in het duister te tasten over wat nu precies de juiste verlichting is om de gewenste sfeer te creëren. Neem een kijkje op de website Atmooz.com en u zal het snel zelf aanvoelen: Atmooz wil mensen inspireren.

Ruim drie jaar geleden groeide vanuit Charrell een lumineus idee rond sfeerverlichting in een luxejasje: Atmooz. En ja, wat dacht u? Geïnspireerd door atmosphere.                 Atmooz zorgt niet alleen voor sfeerverlichting bij u thuis, maar ook in restaurants en hotels vindt u Atmooz-producten. Yannick en Didier Breckpot, ook de bezielers van Charrell, zorgden voor het ontstaan van een eigen collectie verlichting en decoratie die vanaf 2019, vooral in een online concept voor Belgische en internationale klanten, een eigen weg zou gaan: Atmooz. Samen met hun gepassioneerd team vormt Ruth mee de drijvende kracht achter Atmooz.

Meubelzaak Charrell Home Interiors is al lang een gevestigde waarde in Geel. Al meer dan twintig jaar bedenkt en creëert Charrell Home Interiors met veel liefde voor het vak interieurs voor woningen, handelszaken en kantoren. Atmooz is goed op weg om net zoals Charrell een gerenommeerde naam te worden, als het gaat om sfeer brengen in uw interieur. Samen gaan ze voor perfectie en verzorgen ze uw droominterieur tot in de puntjes.

Aan het woord: Yannick en Ruth van Atmooz

Bij Atmooz draait alles om het creëren van sfeer. Wij willen het verschil maken in jouw interieur door te voorzien in de behoefte aan originele maar betaalbare verlichting en decoratie. Oog voor detail, kwaliteit en een drang om net iets anders te zijn, maakt Atmooz uniek en onderscheidt ons.  Wij willen unieke, kwalitatieve ontwerpen toegankelijk maken voor interieurliefhebbers van alle doelgroepen.

Atmooz website

De nieuwe website Atmooz.com is gericht op beleving en inspiratie. Snuffel gerust rond in onze blogs en ontdek onze producten per thema, interieurstijl of gewoon door binnen te kijken in echte interieurs. Wie dat wil, kan in Geel  heel wat van onze lampen komen bekijken, maar vele klanten van over heel Europa kopen rechtstreeks in onze webshop of bij een van onze Atmooz-dealers.

Atmooz Experience Room

In onze nieuwe experience room (met een oppervlakte van  250m²) bij Charrell Home Interiors in Geel kan je onze collectie van dichtbij bewonderen.  Hier kunnen onze klanten meteen zien hoe hun aankoop van Atmooz in hun interieur zou passen en eventueel hun lampen meteen meenemen.

Atmooz vibe

Verlichting is essentieel om een bepaalde sfeer in je interieur op te bouwen. Als je verlichting van Atmooz in huis haalt, willen we graag mee die sfeer in je woning creëren, een vibe zeg maar. Onze ontwerpen zijn strak en kwalitatief zonder in te boeten aan warmte en sfeer. Als je een huis binnenstapt, voel je dit aan. Daar staat de Atmooz vibe voor, verwoordt Ruth het.

Atmooz merk

Met Atmooz bouwen wij aan een sterk merk. Daarom trachten wij bij de keuze van materialen en designs alles op elkaar af te stemmen. Zo wordt het erg gemakkelijk om al onze producten onderling te gaan matchen. Elk huis heeft zowel functionele als sfeerverlichting nodig. Wij hebben het allemaal. Vandaag de dag kunnen we stellen dat Atmooz een naam op zich is. In de beginfase was ‘by Charrell’ mee geïntegreerd in het logo. Dat doen we steeds minder omdat Atmooz als merk zijn bestaansrecht heeft om zich alleen verder te ontplooien, zegt Yannick, maar ‘by Charrell’ werkt nog wel versterkend. Het is en blijft een match made in heaven: Charrell en Atmooz.

Atmooz leveringen

Online shoppen zorgt voor zijn eigen uitdagingen. Afstand speelt daarbij zeker een rol. Daarom is het erg belangrijk dat alle goederen stevig verpakt worden. Zo hoeven klanten niet bang te zijn dat hun favoriete lamp niet heelhuids aankomt.  Als klanten onze reviews lezen, merken ze meteen dat de leveringen heel vlot verlopen. Als je aangekochte item toch niet perfect zou aankomen, wordt het trouwens onmiddellijk vervangen. Wij leveren sowieso een state-of-the-art service na verkoop. Retours zijn gratis. De klant loopt geen enkel risico om via onze webshop op lampenjacht te gaan.  

Atmooz collectie en trends

Onze producten zijn duurzaam. Ze worden altijd gemaakt voor langdurig gebruik. Vanuit onze ervaring hebben wij oog voor verlichting. “Ik zie overal lampen”, zegt Yannick, “in de stad, op restaurant, op TV…”  Op internationale beurzen komen we snel te weten wat de nieuwe trends zullen worden. Duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen zitten zeker in de lift. Wij voegen onze eigen touch toe, dat wat wij belangrijk vinden als merk om dan in collectie te brengen. Daarnaast hechten wij veel belang aan de feedback van onze klanten. Rechtstreekse reacties. Onze klanten praten met ons en wij luisteren en analyseren. Op die manier horen we wat zij belangrijk vinden en daar spelen wij op in. Wij volgen niet zomaar klakkeloos een trend. Wij verkiezen dat onze verlichting in verschillende stijlen kan thuis horen. Atmooz stelt graag lampen voor die hun weg kunnen vinden naar zowel een strak modern interieur als naar een landelijke woning.

Vandaag de dag zijn de Floating Globes van Segula, glazen lampen met een LED-strip, daar een mooi voorbeeld van in het lichtlandschap. Hanglampen zijn in trek: Saigon, Hanoi, Sapa, Camau zijn nieuwkomers die het erg goed doen.

Atmooz Light Guide

Atmooz biedt een totaalconcept aan: hang-, tafel-, wand-, vloerlampen, zodat het plaatje klopt. Wil je graag onze knowhow over hoe je het mooiste uit je interieur haalt door de juiste verlichting te kiezen? Download dan zeker de gratis light guide! (beeld met QR-code van het lichtplan > verzoek van klant Atmooz)

Atmooz B2B

Wij leveren ook maatwerk voor grotere projecten. Atmooz duikt op in restaurants en begint ook meer en meer zijn stempel te drukken in het hotelwezen. Binnenkort kan je tijdens een weekendje weg in een hotel om te relaxen, ook daar de Atmooz vibe ervaren. Binnenhuisarchitecten verwerken graag onze collectie in hun ontwerpen.

#Myatmooz

Omdat wij altijd erg benieuwd zijn naar hoe onze producten shinen bij onze klanten thuis, hebben wij #Myatmooz in het leven geroepen. Via #Myatmooz kunnen we zien hoe onze producten tot uiting komen in het interieur van onze klanten. Op onze website verschijnen de prachtige en vaak verrassende inzendingen. Elke maand wordt een winnaar gekozen die een cashback van 50€ ontvangt.

Ben jij ook trots op je blikvanger(s) van Atmooz? Neem er een mooie foto van en misschien sta je binnenkort op de lijst van onze website met eeuwige roem.

Atmooz Giftcard

De feestdagen komen eraan. Ben je op zoek naar een origineel geschenk?  Leg de Atmooz Giftcard voor een online aankoop van  betaalbare sfeervolle designverlichting te fonkelen onder de kerstboom. Al onze producten worden de volgende werkdag verscheept.

Betaalbaar hedendaags design met een knipoog

Hanglampen, tafellampen, vloerlampen, wandlampen, maar ook plafondlampen, leeslampen, diverse lichtbronnen en daarnaast nog kleinmeubelen en decoratie op de website van Atmooz: www.atmooz.com

Winkel: Atmooz Experience Room in de concept store van Charrell Home Interiors Vossendaal 10, 2440 Geel
Open: di.-za. 10-18u. en zo. 13-18u.
Tel. +32(0)14/39.48.88
E-mail: hello@atmooz.com en volg Atmooz via de sociale mediaplatformen.