Wolfin – sterke dames- en herencollecties

De sterke vrouwen achter het brillenmerk WOLFIN zitten niet stil! Samen met het groeiend aantal zelfstandige opticiens, die 100% achter dit Belgische merk staan, bereiken ze meer en meer vrouwen met hun sterke boodschap. Ook bekende vrouwen zoals Evelien Van Hamme uit de serie Dertigers en auteur van het boek Lief voor mijn lijf Sabine Peeters dragen met veel plezier de zonnebrillen van WOLFIN. Samen zetten ze met magazines zoals Flair en Libelle de (zonne)brillen terug hoger op de accessoire lijst. Want waarom zou je iedere dag van tas veranderen maar niet van bril?

LIVE

De eerste collectie RISE werd in 2020, tijdens het hoogseizoen van Covid, met veel enthousiasme onthaald en kreeg er dit jaar een zusje bij, LIVE.

“De leidraad in mijn collecties zijn straffe verhalen van vrouwen die ik ontmoet. Waar mijn eerste collectie (RISE) gaat over geloven in je eigen (vrouwelijke) kracht, focust de LIVE collectie op het omgaan met tegenslagen. Want die zijn er om ons lessen te leren en ons sterker te maken.” aldus Inge De Muynck.

Dat geldt ook voor Eva Rossie, één van de modellen voor de tweede collectie. Na een succesvolle modellencarrière, voelde Eva dat ze tegen een muur aanliep. Ze bereikte een leeftijdgrens, haar lichaam veranderde. Ze was klaar om het leven als model vaarwel te zeggen. Ze begon terug te studeren, ging aan de slag met een verbouwing naast haar job en het rechthouden van een huishouden. Al die elementen samen putten haar volledig uit. Het resultaat was een totale burn-out. Tijdens haar herstel moedigde manlief haar aan om opnieuw de camera vast te pakken. Een terugkeer naar haar eerste liefde, als fotografe de schoonheid zoeken in kwetsbaarheid door middel van prachtige portretten van vrouwen.

“Het was en blijft knokken om een plaatsje te veroveren tussen alle grote namen en fotografen die ik ken maar dat bleek vooral een persoonlijke struggle die ik uiteindelijk overwon! Het was tijd om een nieuw pad in te slaan. En dat heb ik gevonden. Mijn bijzondere liefde voor portretfotografie en dan voornamelijk naaktfotografie geeft me iedere dag opnieuw, bergen energie!”, Eva Rossie.

HERENCOLLECTIE

Na de succesvolle lancering van de all inclusive vrouwencollectie brengt bezielster Inge De Muynck nu ook 13 modellen uit met een meer mannelijke vibe. WOLFIN wil namelijk haar verhaal opentrekken naar iedereen, ook naar alle types van mannen dus.

De mannencollectie zal bestaan uit 5 metalen en 8 acetaat monturen. De productie gebeurt volledig in Italië, de bakermat van de brillenindustrie. De modellen werden elk vernoemd naar één van de favoriete filmkarakters van de ontwerpster Inge zelf. Kan jij raden wie ze zijn?

www.wolfin-eyewear.be – @wolfin_eyewear