Wolfin Eyewear – Klaar voor de zomer!

Wolfin Eyewear – Klaar voor de zomer!

Het nieuwe Belgische brillenmerk Wolfin Eyewear inspireert zich niet alleen op sterke vrouwen, het wil ook andere vrouwen inspireren om hun unieke veerkracht te gebruiken, de sprong te wagen en hun eigen pad te volgen. De hoge interactie ratio op sociale media toont dat Wolfin Eyewear een verschil maakt en echt iets teweeg brengt bij vrouwen.

Het mooie weer heeft ons de laatste dagen al volop verwend en met de zonnebrillen van Wolfin blijven de ogen van elke vrouw stijlvol beschermd. Elk montuur, zowel de modellen in acetaat, stainless steel of een combinatiemodel, zijn voorzien van kwaliteitszonneglazen die een goede bescherming bieden tegen de schittering van de zon.

Om deze zonnige zomer in schoonheid af te sluiten kijkt Wolfin er alvast naar uit om jullie te ontvangen op hét festival voor muziek van de jaren 80, namelijk het W-Festival! Op het Klein Strand van Oostende zal er een gezellige Wolfin-Illy koffiebar zijn om het publiek kennis te laten maken met de collectie en het verhaal achter het merk. Check alle info over het festival via w-festival.com.

Ontdek de verhalen rond de zes ambassadrices, de verkooppunten in uw buurt en de andere monturen op de site van Wolfin Eyewear www.wolfin-eyewear.be. Like zeker de Facebook-pagina en volg ons op Instagram voor alle nieuwtjes, inspiratie en veel meer!