Terhills Resort by Center Parcs

Terhills Resort by Center Parcs

Droom je van een overnachting in het hart van de natuur? Dankzij het gloednieuwe Terhills Resort by Center Parcs in Limburg geniet je ten volle van het enige Nationale Park in België, dichterbij dan ooit.

In je vrijstaande cottage aan het water is een stijlvol samenzijn gegarandeerd, als je wil, zelfs met een steiger. Wakker worden waar het bos, de heuvels en het water elkaar ontmoeten … Heerlijk barbecueën op het terras met een schitterend uitzicht. Rust en comfort staan centraal. Er zijn cottages voor 2 tot 12 personen, ook voor gasten met een beperkte mobiliteit. Als je verblijft in een cottage met steiger, is een elektrisch bootje een fijne uitbreiding van je Terhills-ervaring. Je vaart zo van je cottage tot aan de Country Club voor een lunch of verkent het grote meer tijdens zonsondergang.

De Country Club met het tropische Aqua Garden zwembad zorgen voor aangename ontspanning. Hier zwem je zo door naar het buitenbad met uitzicht over het meer.

De natuur staat centraal in Terhills Resort. Dat zie je terug in de bootcamps en sup-lessen, natuurworkshops voor het hele gezin en creatieve kinderactiviteiten.

Om even lekker te shoppen en cultuur te snuiven zijn Maasmechelen Village en Maastricht vlakbij. Ook Elaisa Wellness, een uniek wellness complex met meer dan 10 sauna’s, ligt vlak bij het Terhills Resort.

Meer informatie of reserveren? Surf naar www.centerparcs.be/terhills-resort