Stijlvolle totaalinterieurs bij Charrell Home Interiors

Als het afgelopen anderhalf jaar ons iets heeft geleerd, dan is het dat onze manier van wonen een grote invloed op ons welbevinden heeft. In een mooi interieur, dat perfect past bij je persoonlijke smaak, voel je je gelukkig en ontspannen. Met de stijlvolle meubelen van Charrell Home interiors, die je volledig naar wens kan personaliseren, maak je van je huis een echte thuis.

Foto’s © Charrell Home Interiors

Op maat van je interieur

Charrell Home interiors staat al meer dan 20 jaar bekend voor haar exclusieve interieurcollectie, een persoonlijke service en totaalinrichtingen op maat. Wanneer je een van hun prachtige toonzalen in Geel binnenwandelt, word je omgeven door duizenden vierkante meter aan wooninspiratie. “De toonzalen zijn ingericht in tal van kamers en leefruimtes, waardoor je je gemakkelijk kan inbeelden hoe je favoriete stukken er bij jou thuis zouden uitzien”, vertelt zaakvoerder Yannick Breckpot. “Bij Charrell Home Interiors kan je terecht alle mogelijke losstaande meubels en decoratie. De collectie wordt gekenmerkt door elegante stukken in een eigentijdse en hedendaagse stijl. Alle meubelen zijn verkrijgbaar in tal van standaardmaten, maar ze kunnen ook op maat gemaakt worden, zodat ze naadloos samengaan met je eigen interieur. Daarnaast zijn ze beschikbaar in een zeer ruime waaier aan luxueuze stoffen en houtsoorten die gemakkelijk onderling combineerbaar zijn. Zo ben je verzekerd van een exclusief interieur, dat helemaal bij jouw persoonlijke stijl past.”

Op zoek naar inspiratie? Neem dan zeker een kijkje op de website van Charrell Home Interiors. “Daar kan je heel wat ideeën opdoen. Niet alleen vind je er het merendeel van de collectie terug, je kunt er ook tientallen bijzondere interieurs van tevreden klanten bekijken.”

Charrell’s Angels

Krijg je liever professionele hulp bij het inrichten van je droominterieur? Goed nieuws: bij Charrell Home Interiors staan de Charrell’s Angels voor je klaar. “Een team van zeven ervaren interieurarchitecten helpt je vrijblijvend bij het kiezen uit ons uitgebreide aanbod aan zitbanken, kasten, stoelen en tafels. Het zijn stuk voor stuk gedreven interieurspecialisten die je met raad en daad bijstaan bij het creëren van een sfeervol, tijdloos en harmonieus geheel. Ze kunnen je adviseren in verband met de keuze en de plaats van de meubelen, de raamdecoratie, de kleur van de muren, de vloerbekleding, … Zij helpen je kiezen, altijd rekening houdend met jouw persoonlijkheid en jouw smaak. Ze komen ook graag langs bij jou thuis en luisteren naar jouw wensen en noden. Zo kunnen ze samen met de klant gemakkelijk inschatten wat er echt nodig is en wordt er rekening gehouden met de meubels die er al zijn. Het is niet altijd gemakkelijk om een mooi geheel te maken met je nieuwe aankopen en de reeds aanwezige meubels. Maar geen nood, wij zijn er om te helpen. Op basis van alle verkregen informatie werken de interieurontwerpers een voorstel uit dat uiteraard uitgebreid met de klant besproken wordt.”

Projecten

Met diverse projectmogelijkheden gaat Charrell een stuk verder dan het traditioneel advies. “Wil je enkel kleur- of interieuradvies? Is je interieur aan een grondige facelift toe? Wil je dat bestaande meubelen of decoratiestukken met nieuwe elementen harmonieus samengebracht worden? Moet er binnen schrijnwerk op maat gemaakt worden? Raamdecoratie, schilderwerken of parketwerken nodig? Misschien plan je wel een (totaal)renovatie waar je alles in handen geeft van Charrell. Van ontwerp, over coördineren tot de opvolging van het eindresultaat, zowat alles is bespreekbaar. Of het een klein dan wel groot project is, het team van Charrell volgt alles op met evenveel zorg.”

Kantoren en horeca

Ook je werkruimte verdient een mooie look, of dat nu bij je thuis is of op kantoor. Want werken in een aantrekkelijke omgeving maakt gelukkiger én productiever. Tegenwoordig is een standaard kantoortafel en bureaustoel niet langer van deze tijd. Charrell Home Interiors richt naast residentiële woningen ook kantoren in en geeft ze een smaakvolle uitstraling. Zo kan je samen met je werknemers op een aangename manier werken en vergaderen. Daarnaast verzorgt Charrell Home Interiors ook de inrichting van restaurants, bars en hotels. “Wij richten ook horecazaken in met meubelen uit onze Charrell-collectie en verlichting van Atmooz. Dat zijn altijd erg leuke projecten.”

Atmooz

Enkele jaren geleden zag Atmooz, de ‘dochter’ van Charrell Home Interiors, het levenslicht. Dit eigentijdse merk van verlichting en decoratie is verkrijgbaar in de winkel en wordt daarnaast ook online verkocht. “Het zijn producten met een stijlvolle uitstraling, maar met een zeer betaalbaar prijskaartje”, legt Yannick uit. “Momenteel bestaat het aanbod uit ruim 200 hanglampen, staande lampen, bijzettafeltjes en decoratie in een hedendaagse stijl, maar binnenkort wordt de collectie uitgebreid naar 400 producten. Hou daarom zeker de website Atmooz.com in de gaten.”

Pagina projecten 1

Project CP: In dit indrukwekkende interieurproject leverden de Angels het bewijs dat authentieke elementen van de prachtig gerenoveerde villa perfect gecombineerd kunnen worden met hedendaagse en tijdloze Charrell-meubels.

Project TK: In dit interieurproject mochten de Charrell’s Angels zich uitleven in een nieuwbouwwoning. Ondanks de lichte elementen, zoals de sofa, tafel en stoelen straalt de woning op deze manier toch veel warmte uit.

Project GB: Hier opteerden de interieurarchitecten voor een opstelling met salontafels Zina en twee poefen. Het grote voordeel is dat de woonkamer zo nooit saai wordt en je volop kan variëren met de inrichting.

Project WW: Perfect maatwerk, de juiste materialen en zorgvuldig uitgekozen meubels maken het interieur van dit project extra persoonlijk. De Angels creëerden ook een gezellige loungeruimte waar je gasten kan ontvangen in stijl en gezellig kan aperitieven.

Pagina projecten 2

Een frisse (Charrell)wind

Doorheen dit charmant huis blaast een frisse (Charrell)wind, maar de vertrouwde, warme toetsen zijn gebleven. Notenhout en terracottakleuren vormen de rode draad doorheen het project, en dat zorhgt voor instant klasse en rust. Eén van de grote troeven van dit huis zijn de grote ramen die overal het daglicht uitnodigen om binnen te komen. De ovale eetkamertafel Granvelle met keramisch marmeren blad reflecteert mooi het licht. De Verbier stoelen rond de tafel zijn op maat gemaakt, zonder opening in de leuning en met poten in notelaar, net zoals de poten van de tafel en de dressoir Bridge. In de loungehoek floreren de seats Aleto, eveneens met poten in notelaar. De sofa in trendkleur terracotta werd speciaal voor dit project ontworpen. Salontafel Zina met de poef maken het geheel dynamisch, de materiaalkeuze maakt het warm. In de tv-hoek maken sofa Metropole en bijzettafel Cloud het gezellig. Tv-kast Ribble, ook op maat gemaakt, zweeft als het ware tussen de twee muren en geeft met zijn geribbelde structuur een bijzonder effect. De design verlichting van Atmooz is aanwezig in heel de woning. Het gevolg? Vanuit elk oogpunt valt er iets interessant te bewonderen.

Meer info: www.charrell.bewww.atmooz.com

De winkel van Charrell Home Interiors is gelegen in Geel (Vossendaal 10) en is ook open op zondagnamiddag.