Serengeti Eyewear, chasing perfection

Door het combineren van de meester-ambachtslieden hun tijdloze visie, vakmanschap en Italiaanse know-how, is Serengeti een premium merk met de meest geavanceerde technologieën en met de beste milieuvriendelijke ontwerpen. Bij Serengeti sluiten ze geen compromissen.

Ze streven altijd naar de volmaakte contouren in hun designs en details, naar de perfectie in de kleurencombinaties en de gebruikte materialen, in de technologieën achter het meest glorieuze zonnebrilglas. Deze garanderen namelijk een perfect zicht in alle weersomstandigheden het hele jaar door.

De glazen zijn voorzien van een contrast verhogende Spectral Control filter. Ze verdonkeren of verhelderen dus automatisch in functie van het licht. Ze verminderen de lichtsterkte en behouden het natuurlijke evenwicht van de kleuren, met volledige weergave van alle details.
Ze filteren selectief ook het irriterende blauwe licht, bieden een nagenoeg reflectievrij beeld en een totale bescherming tegen UV stralen.

De meeste modellen zijn ook verkrijgbaar met Serengeti glazen op sterkte. Ontdek alle mogelijkheden bij jouw zelfstandige opticien in de buurt!  Voor verdeelpunten en info : frames@technop.be