NIEUWE MIO CYCLO DISCOVER CONNECT FIETSCOMPUTER - MET DE NIEUWSTE MIOSHARE APP

NIEUWE MIO CYCLO DISCOVER CONNECT FIETSCOMPUTER – MET DE NIEUWSTE MIOSHARE APP

Maximaal ritplezier dankzij wifi-connectiviteit en de synchronisatie van routeplanners met MioShare

Taoyuan, Taiwan Mio, een bekend merk van de MiTAC Digital Technology Corporation, introduceert de nieuwe wifi GPS-fietscomputer – Cyclo Discover Connect voor outdoor activiteiten. Gekoppeld aan de nieuwste MioShare app, kunnen fietsers en wandelaars genieten van de draadloze connectiviteit, route-ideeën opdoen en hun gegevens efficiënt synchroniseren met meerdere routeplanners.

In een verklaring die de European Cyclists Federation (ECF) op 18 mei uitgaf, werd een grensoverschrijdend fietsbeleid vastgesteld. Meer dan 54 landen, waaronder 27 EU-lidstaten, hebben hun politieke wil geuit om fietsen te bevorderen. Het nieuwe pan-Europese fietsplan bevat ECF-aanbevelingen voor de verbetering van de algehele fietsinfrastructuur, -financiering en -toerisme.

Een van de aanbevelingen die werd uitgelicht, is de ontwikkeling van een Trans-European Cyclingnetwerk (TEC), dat is gebaseerd op de integratie van officiële nationale fiets-routes en EuroVelo-netwerken met stedelijke verbindingen en regionale fietsroutes.

De Cyclo Discover Connect – Een geavanceerde fietsmetgezel om de reis compleet te maken.

De ECF's verklaring toont aan dat fietsers en wandelaars meer onbekende gebieden kunnen gaan verkennen en de nieuwe Cyclo Discover Connect kan het perfecte hulpmiddel hiervoor zijn.

Volgend het ontwerpconcept van de Cyclo Discover Plus heeft de Cyclo Discover Connect een full-color 3,5” touch-screen. Door middel van de grote bedieningsknoppen kunnen gebruikers elke functie selecteren en gemakkelijk bedienen.

Uitgerust met wifi, biedt het draadloze ervaring van het overbrengen van gegevens, en de ingebouwde Bluetooth laat je handsfree notificaties ontvangen tijdens de rit.

Om ook slechte weersomstandigheden te kunnen doorstaan, beschikt de Cyclo Discover Connect over IPX7 waterdichte classificatie. Ongeacht regen of zonneschijn, de Cyclo Discover Connect is de beste fiets- of wandelpartner ongeacht het weer.

Naast het slanke ontwerp, valt de Cyclo Discover Connect ook op door zijn unieke softwarefuncties, zoals NeverMiss en de klassieke Surprise Me. Voordat de reis begint kan de draadloze installatieprocedure via de nieuwste MioShare-app het apparaat configureren, met een paar eenvoudige stappen en de fietser of wandelaar is onderweg.

De MioShare-app – Laat je inspireren

Mio onthult ook de nieuwe mobiele app, specifieke ontworpen voor Mio's navigatiesysteem – de MioShare-app. De app wordt gebruikt om routes en tochten te vinden/beheren en is vooral gericht op recreatieve fietsers en liefhebbers van outdoor activiteiten. Het integreert ook de MioShare-account met andere routeplanners zoals Komoot, RouteYou en STRAVA Route om routes en rit-opnames gemakkelijk te synchroniseren met slechts één klik.

Zodra gebruikers de MioShare-app downloaden en inloggen met hun persoonlijke Cyclo-apparaten, kunnen ze een voorbeeld krijgen van de routes die ze hebben gemaakt via de MioShare-website. Bovendien kunnen gebruikers met de geoptimaliseerde MioShare-app kiezen uit een verscheidenheid aan fiets- / wandelroutes op basis van het seizoen en het activiteitstype. Zodra de route is geselecteerd, kan deze eenvoudig worden gedownload naar een Cyclo-apparaat via ingebouwde wifi. Met het geïntegreerde route overzicht kunnen gebruikers hun routes op elk gewenst moment opslaan, bekijken en organiseren. Na de rit kunnen MioShare-gebruikers geschiedenisopnames bekijken en delen op sociale media. Daarnaast kunnen MioShare-gebruikers met elkaar in contact komen om routes te delen.

Afgezien van de MioShare-app, stelt de NeverMiss functie, waarvoor patent is aangevraagd, gebruikers in staat om notities toe te voegen bij bepaalde reisplekken, opmerkingen te beheren of zelfs een weblink toe te voegen via de MioShare-websiteplanningstool. Tijdens de rit ontvangen gebruikers een melding / QR-code op het apparaat zodra ze een plek/hotspot naderen, en kunnen ze meer informatie over de locatie verkrijgen via de internetverbinding van een smartphone.

Bovendien ondersteunt de MioShare app ook connecties met routeplanners, zoals Komoot, RouteYou en STRAVA Route. Voor gebruikers die al bekend zijn met deze routeplanning services, kunnen MioShare gebruikers-ID's synchroniseren en hun routes downloaden / uploaden van/naar de Cyclo met één klik via de ingebouwde wifi. Wanneer fietsers of wandelaars een bijzonder mooie route zijn tegengekomen en foto's hebben gemaakt op hun telefoon, is het ook mogelijk om de foto's achteraf aan hun geschiedenisopnamen toe te voegen en deze herinnering op te slaan.

De MioShare-app zal niet alleen de nieuwe Mio Cyclo Discover Connect aanvullen, maar ook andere Cyclo-modellen. Mio waardeert de ervaring en feedback van elke gebruiker op haar producten, wat een belangrijke rol speelt bij de toekomstige ontwikkeling van de app en de functies ervan.

Beschikbaarheid

De MioShare app is nu gratis te downloaden in zowel Google Market place als Apple Store. De Cyclo Discover Connect is medio juni verkrijgbaar.

Introductievideo MioShare App:

https://youtu.be/YmtFlMWVmFc

MioShare App download:

De app MioShare is te downloaden via de Apple Store en Google Play store

https://www.mioshare.com/applanding