Hotel Heritage Bruges klaar voor de zomer

Hotel Heritage Bruges klaar voor de zomer

‌NIEUWS VAN BRUGES HOTEL HERITAGE – RELAIS & CHATEAUX
KLAAR VOOR DE ZOMER!

Terwijl overal in de wereld de deuren weer open gaan, nodigen wij u uit om dichterbij te komen naar een middeleeuwse bestemming dicht bij de Noord-Zee en het prachtige natuurpark Zwin. Brugge is een schitterende middeleeuwse stad die door de tijd heen zijn oude charmes heeft behouden. Houd u van kunst? Dan is de 'Trienniale 2021' echt wat voor u! Houd u van bier en chocolade? Dan bent u in Brugge op de juiste plek! Verbreed u horizon met een bezoek aan 'Brouwerij Bourgogne des Flandres' en de exclusieve 'Tasting Experience' bij het familie-beheerde 5* Boetiek Hotel Heritage – Relais-Châteaux.

Natuurpark Zwin

TRIENNALE BRUGGE 2021!

Van 8 mei tot 24 oktober brengt de Triennale hedendaagse kunst en architectuur naar Brugge. Met 13 nationale en internationale gebeeldhouwde, architectonische en organische creaties is het een viering van veelzijdigheid en mobiliteit van de stad. De artistieke interventies vormen een spoor van verbeelding en verwondering. Ze nemen u mee naar plekken die schommelen tussen verbeelding en realiteit.

Triënnale Brugge 2021

"RESTAURANT "LE MYSTIQUE"

Restaurant 'Le Mystique' is een gastronomisch restaurant met hoogwaardige lokale culinaire creaties. Onze chef, Gregory Slembrouck, is druk geweest met het maken van nieuwe zomerse creaties. Het beste van de Belgische keuken en wereldse smaken samen! Ons team kijkt er naar uit u te verwelkomen deze zomer om u van al uw zorgen te ontzien. En het goede nieuws is aangekomen….eindelijk terug met 8 personen samen aan tafel om samen te genieten!

Boek uw tafel

BENT U EEN VERFIJNDE BIER DRINKER?

Bourgogne des Flandres Pure wordt ter plaatse in de loft gebrouwen en vermengd met lambiek van de 'Timmermans brouwerij'. Deze lambiek heeft over 8 maanden gerijpt in houten vaten. Het resultaat daarvan is een verassend roodbruin bier met een laag alcoholgehalte en een zeer rijke afdronk. Tijdens de rondleiding kan u met eigen ogen beschouwen hoe dit bier gebrouwen wordt. Tevens leert u digitaal bier tappen en/of neemt u een flesje mee met uw foto. Uiteraard is er aan het einde van de tour mogelijkheid om gratis een Bourgogne des Flandres te proeven met uitzicht op de wonderschone Brugse kanalen.

Bezoek Brouwerij

Pictures by @triennalebrugge, @bourgognedesflandres, @Zwin

Hotel Heritage
Niklaas Desparsstraat 11, Brugge, 8000 Belgium

Pictures by @triennalebrugge, @bourgognedesflandres, @Zwin