Hifi Event 20 en 21 mei

Hifi Event 20 en 21 mei

Het voorbije jaar is niet stil gebleven. Letterlijk.
Heel wat merken introduceerden nieuwe producten. Daarnaast zijn wij vanaf nu verdeler van het merk Primaluna, waarover later meer te lezen is. Op 20 en 21 mei organiseren wij een event om al deze nieuwe producten in de kijker te zetten. Graag een seintje indien u wenst langs te komen.

Registreer uw aanwezigheid

Primaluna buizenversterkers
Deze Tube Amplifiers combineren een ongekende geluidkwaliteit met een hoge betrouwbaarheid, en dat voor een scherp prijsniveau.

Nieuwe producten van Bowers & Wilkins
De Panorama 3 is een uniek product. Een alles-in-één soundbar met maar liefst 13 speakers, ontworpen voor een eenvoudige en krachtige geluidsbeleving. Géén subwoofer vereist! Met de Zeppelin keert een iconisch product terug in nieuwste, zwevende vorm. Het geluid is verder verbeterd en dankzij de ondersteuning voor de Bowers & Wilkins Music app stream je moeiteloos al je muziek.

Wireworld en Audioquest bekabeling
Nog steeds tevreden van je huidige hifi-set maar toch op zoek naar verbeteringen? Kom zélf luisteren hoe bekabeling en stroomvoorziening je hifi-beleving naar een hoger niveau kunnen tillen.

Kef luidsprekers
Met de LS50 Meta komt er een vervolg op de uiterst succesvolle monitorspeaker die voor het 50-jarig bestaan van KEF uitgebracht werd. Het nieuwe metamateriaal zorgt voor betere hoge frequenties. Deze verbeteringen zijn aangebracht in de LS50 Meta en LS50 Wireless II.

Marantz Model 40n en NAD M33
Topkwaliteit in geluid én een erg uitgebreide connectiviteit? Deze twee versterkers bieden het, met daarbij streaming van je favoriete muziek.

KEF – GATO AUDIO – LOEWE – SONY – ROTEL – LG – YAMAHA – SENNHEISER – BOWERS & WILKINS – SONOS – DALI – MARANTZ – PRIMALUNA – THORENS – BLUESOUND – SONUS FABER – MONITOR AUDIO

D&M Beeld- en Klankstudio
Beverestraat 4c
Oudenaarde 9700

Website FacebookInstagramEmail