Exclusieve uitnodiging Lebeau-Courally

Exclusieve uitnodiging Lebeau-Courally

Op donderdagavond 26 augustus verwelkomen wij u graag vanaf 18u in onze gloednieuwe Experience Boutique in Brugge voor een exclusieve totaalervaring.

U geniet in alle rust van een high-end winkelbeleving, wij bieden u een rijkelijk buffet van hapjes en drankjes aan tijdens het shoppen. Ontdek als eerste Le Carré, Le Seau en Le Trapèze, opnieuw het resultaat van zeldzaam vakmanschap waarin de grootste zorg voor kwaliteit, duurzaamheid en de hoogste afwerkingsgraad centraal staan.

Conform de huidige COVID-voorschriften vragen wij u om u in te schrijven.

Schrijf u hier in

Le Carré Small

Elegant, stijlvol, klasse.
Kortweg alles wat een Lebeau-Courally handtas typeert.

Atelier d'Horlogerie

Lebeau-Courally draagt persoonlijke service hoog in het vaandel, onze horlogier onderhoudt en herstelt uw horloge met de grootste zorg en expertise.

Samen met de nieuwe collectie geeft onze horlogier u met veel plezier een inkijk in zijn atelier en adviseert u op een persoonlijke manier.

Wijnen van gastronomische kwaliteit

Verwen uzelf met de aroma's van een selectie van onze uitzonderlijke wijnen die ook door huizen in de topgastronomie worden gewaardeerd. Ontdek wijnen zoals de La Rousselle Fronsac en Lucia Saint-Emilion Grand Cru. Deze hebben wij op voorraad en zijn onmiddellijk leverbaar.

Wij bieden u daarnaast een exclusieve en directe verkoop van deze twee bordeauxwijnen, beide eigendom van Enzo Ide. Deze behoren tot de absolute wereldtop, met Parker_quotaties van 90/92+

In de loop van de avond organiseren we geleide degustaties, schrijf u dus zeker in zodat ook dit in alle veiligheid kan verlopen.

Schrijf u hier in

We kijken ernaar uit om u opnieuw te mogen verwelkomen

Lebeau-Courally Experience Boutique Brugge

Monnikenwerve 17-19, 8000 Brugge

Ma 10u-18u
Vr 10u-18u
Za 10u-18u
Zo 10u-18u

Copyright © 2021 Lebeau-Courally, All rights reserved.
Our mailing address is:
leathergoods@lebeau-courally.com