De Kristalijn | Koen Somers’ Michelinster blijft stralen.

De Michelinster van chef-kok Koen Somers blijft stralen in restaurant De Kristalijn van hotel Stiemerheide in Genk. In de nieuwste editie van de Michelingids behoudt het restaurant haar erkenning voor de gastronomische verfijning en warme gastvrijheid.

De culinaire kroning

Koen Somers opende restaurant De Kristalijn in 1999 en staat sindsdien aan het roer. In 2013 ontving hij de ultieme culinaire onderscheiding met zijn eerste Michelinster, als beloning voor zijn jarenlange gastronomische passie.

Over restaurant De Kristalijn

De Kristalijn begon als het culinaire hart van hotel Stiemerheide en werd in 2011 verplaatst naar een volledig nieuw gebouw, op maat gemaakt naar de wensen van de chef. Het strakke exterieur, moderne interieur en de grote ramen met uitzicht op het groen bieden een prachtige setting om te genieten van de gastronomische hoogstandjes van
Koen en zijn team. Daarnaast, vormen mineralen en edelstenen een prachtig decor dat past bij de sprankelende sfeer van het restaurant.

Luxe in een stralende omgeving

Verblijf in een van de recent gerenoveerde kamers of suites, omringd door de groene oase van het Nationaal Park Hoge Kempen” Dineer in restaurant De Kristalijn of restaurant Moonstone (gewaardeerd met een Bib Gourmand Michelin). Ontspan in hotel Stiemerheide en ontdek de verrassende kennismakingstarieven.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via info@stiemerheide.be