Shine bright met Celine Roelens

Vier dit seizoen jouw unieke persoonlijkheid met de one of a kind juwelen van Celine Roelens. Handgemaakt in haar atelier in Gent kiest de juwelenontwerpster enkel voor kleurrijke edelstenen van topkwaliteit en tijdloze designs. Het ultieme geschenk om jezelf en je geliefden deze Kerst te doen shinen.

Celebrate the season – met de DIDI collectie van Celine Roelens

Wandel je deze winter langs de Sint-Baafskathedraal richting de bruisende winkelstraten in het centrum van Gent, dan is de juwelen designstudio van Celine Roelens niet te missen.

Het statige pand op de hoek van de Henegouwenstraat herbergt een verzameling kleine maar unieke kunstwerkjes die een eigen verhaal vertellen en een lust zijn voor het verfijnde oog.

Dit seizoen focust juwelenontwerpster Celine Roelens met haar DIDI-collectie op de bijzondere kracht van vrouwen en de unieke schoonheid van zeldzame edelstenen. Stuk voor stuk zijn de juwelen vervaardigd uit kleurrijke edelstenen van topkwaliteit. Elk juweel is uniek. Het ultieme geschenk om niet alleen anderen maar ook jezelf te vieren dit seizoen.

Let’s celebrate and shine this season!

www.celineroelens.be