Een verrassende foto-shoot!

Enkele jaren geleden lanceerde VOSS haar eerste fotoalbum in zakformaat, die een inkijk gaf in de verschillende stukken en stijlen in de collectie. We zijn jullie zeer dankbaar hoe dit onthaald werd.

Vorig jaar onderging het album een update en werden ook rouwjuwelen, soms wel asjuwelen genoemd, opgenomen door de stijgende vraag.

Ook voor deze gelegenheid staan wij u bij, in de zoektocht naar een tastbaar en persoonlijk souvenir dat de tijd trotseert, met optimale zorg voor uw wensen. De herinnering aan een familielid of dierbare kan immers niet waardevol genoeg zijn.Vandaag leggen we de laatste hand aan de nieuwe versie van het fotoboekje met uiteraard ook plek voor onze nieuwe creaties, waarvan velen ook de huidige trends volgen. Speciaal voor deze gelegenheid hadden we recent een verrassende fotoshoot op de Sinksenfoor. ‘Out of our comfort’ zone werkten we samen met lunapark ‘Coney Island’ en fotograaf Bart Peeters, om de juwelen eens op een andere kleurrijke manier, in de spotlights te stellen. Modellen Christine Bessanger & Marie Ruyssen hebben onze collectie prachtig gebracht, mede door visagiste Agathe Forgue en de verrassende, flitsende setting. We zijn dankbaar voor de fijne samenwerking met deze professionals!

We zijn alvast heel trots op dit verrassend resultaat en kunnen niet wachten om de eerste beelden met u te delen!

Wenst u dit nieuw fotoboekje ontvangen?
Laat het me even weten via carine@voss-co.be of 0475 69 53 15.

U kan natuurlijk al enkele teasers bekijken, binnenkort op onze social media via Instagram.

Ik wens u alvast een fijne, kleurrijke zomer toe!

Carine Vosse