Een tastbaar aandenken…

We komen jammer genoeg allemaal op een moment in ons leven dat we afscheid moeten nemen van een geliefd familielid of dierbare.

Het zijn momenten van onschatbare waarde, waardoor we ons verbonden voelen.

Steeds vaker krijgen we de vraag naar een meer blijvend, tastbaar en intiem aandenken

Een rouw juweel of as juweel is hiervoor de perfecte belichaming van die persoonlijke herinnering.

De mogelijkheden zijn eindeloos en vooral uiterst persoonlijk.

Verwerken met een schittering

Recent kreeg ik de vraag naar een as juweel, met bijhorende sieraden. Ook voor deze lieve klant was een integer & persoonlijk proces rond het maken en het samenstellen van dit juweel uiterst belangrijk, met een bewuste keuze van prachtige materialen.

Herwerken met liefde

Herinneringen aan een persoon of gebeurtenis reflecteren heel vaak in een juweel, het is een aandenken aan de band met die persoon. Soms worden deze juwelen niet meer gedragen omdat ze de tand des tijds moeilijk doorstaan of omdat je een andere stijl verkiest.

Gelukkig kunnen goud en edelstenen eindeloos herwerkt worden.

Zo kan u uw geliefd collier, ring, armband of paar oorringen, naar believen laten herwerken naar een juweel dat volledig bij uw persoonlijkheid past.

Image   Image

Zo krijgt uw halsketting misschien wel een nieuw hangertje of wordt een ring getransformeerd naar een hedendaags exemplaar, met of zonder toevoeging van edelstenen.

Ik bekijk graag samen met u de mogelijkheden, voorbeelden en het proces, zodat ook u zeker bent van de kwaliteit en het resultaat van uw sieraad.

http://voss-co.be