Een nieuw jaar, betekent ook nieuwe trends!

2023 wordt het jaar waarin Koning Diamant nog steeds blijft heersen.

Wist u dat er trouwens steeds meer vraag is naar natuurlijke diamant van hoge kwaliteit en dit in allerlei slijpvormen?

De trend naar speelse & florale juwelen is definitief ingezet. Ook oorringen worden terug wat gedurfder – ze worden zelfs tot op de schouder gedragen! We kijken er nu al naar uit om deze tendens verder te zetten. 

Een prachtige combinatie, de trendkleuren van 2023!

In mijn vorig interview vertelde ik al dat we graag naar de ontwikkeling in mode en design kijken om inspiratie op te doen. En JA, het worden hoogdagen voor zachte kleuren als lavendel, fluweel rood, kalm blauw, okergeel, diep groen, … een perfecte match met onze groene toermalijncollectie die we hebben gelanceerd. Een mooie mix van stijlvolle, elegante kleuren, zeker gecombineerd met natuurlijke diamant.

Zoals Adobe’s trendrapport dicteert… ‘de lente blijft mooi en gracieus’.

Verder zijn ook de tinten van aquamarine, citrine, toermalijn, amethist,  tanzaniet, saffier, robijn, rhodoliet, smaragd, … dit jaar een grote hit.        

Natuurlijk blijven de aardetinten nog steeds zeer gegeerd, ze zullen net als in interieurontwerpen nog vaak te zien zijn.

Mag het iets meer zijn?              

‘Top of the bill’ is dus zeker onze collectie juwelen met bloemen, verwerkt in  ringen, colliers of oorbellen.

En ook in combinatie met parels geeft dit een prachtig resultaat! En… ‘look-at-me’ sieraden zijn terug voor degenen die dat wensen!

Het belooft dus een stijlvol en ravissant jaar te worden!

http://voss-co.be