Collectieboekje in zakformaat van VOSS: nu ook met asjuwelen

Enkele jaar geleden lanceerde VOSS haar eerste collectieboekje in zakformaat, dat een inkijk gaf in de verschillende stukken en stijlen in de collectie. We zijn zeer dankbaar hoe dit onthaald werd, want ze zijn ondertussen bijna allemaal de deur uit!

Vorig jaar onderging het album een update en werden ook rouwjuwelen, soms wel asjuwelen genoemd, opgenomen door de stijgende vraag.

Ook voor deze gelegenheid staan wij u bij in de zoektocht naar een tastbaar en persoonlijk souvenir dat de tijd trotseert, met optimale zorg voor uw wensen. De herinnering aan een familielid of dierbare kan immers niet waardevol genoeg zijn!

Vandaag leggen we de laatste hand aan de nieuwe versie van het fotoalbum met uiteraard ook plek voor onze nieuwe creaties, waarvan velen ook de huidige trends volgen.

Speciaal voor deze gelegenheid hadden we recent hadden we een verrassende fotoshoot op de Sinksenfoor. ‘Out of our comfort’ zone werkten we samen met lunapark ‘Coney Island’ en fotograaf Bart Peeters, om de juwelen eens op een andere, kleurrijke manier, in de spotlights te stellen. Christine Bessanger & Marie Ruyssen hebben onze collectie prachtig gebracht, mede door visagiste Agathe Forgue en de verrassende, flitsende setting. 

We zijn dankbaar voor de fijne samenwerking met deze professionalsen kunnen niet wachten om de eerste beelden met u te delen!

Wenst u een nieuwe catalogus te ontvangen?

Laat het me even weten via carine@voss-co.be of 0475/695 315

U kan natuurlijk al enkele teasers bekijken binnenkort op onze social media via Instagram.