Willems Veranda’s & Woonuitbreidingen viert 40 jaar met verjaardagcondities

Wil je ruimer en comfortabeler wonen met een woonuitbreiding, leefveranda, pergola of zwembadoverdekking? Of je zaak snel en professioneel uitbreiden? Ontdek dan nu de verjaardagcondities bij Willems Veranda’s & Woonuitbreidingen.

Al 40 jaar specialiseert Willems zich in veranda’s en woonuitbreidingen. Om 40 jaar innovatie te vieren, geniet je nu van verjaardagacties bij Willems op je woonuitbreiding, veranda, pergola, poolhouse of professionele uitbreiding voor zelfstandigen.

Een woonuitbreiding is een ideale plek om thuis tot rust te komen na een drukke werkdag. Door veel natuurlijk daglicht binnen in je woning te laten, krijg je een dagelijkse mentale boost en creëer je een gezondere leefwereld. Of je nu droomt van een uitgebreide keuken, een ruimere woonkamer, of een leuke plek voor je (klein)kinderen of hobby, Willems maakt het nu extra voordelig. Dat is slim kiezen voor meer comfort en geluk. Ook professionele uitbreidingen voor zelfstandigen en horeca – snel geplaatst met minimale overlast voor jou en je klanten -, behoren tot het assortiment. Door te kiezen voor de hoogste kwaliteit, zijn de realisaties van Willems bovendien de energiezuinigste op de markt.

Een veranda, woonuitbreiding, pergola, terrasoverkapping of poolhouse aan een woning is een investering voor het leven. Ontdek daarom de verjaardagcondities van Willems gauw in één van hun showrooms of maak een afspraak met een deskundige adviseur die je helpt de perfecte oplossingen voor je huis of zelfstandige zaak te vinden. Maak vandaag nog een afspraak voor condities op maat van jouw project. Beter leven start vandaag.

Bezoek de website: www.verandaswillems.be

Breng een bezoek aan één van de showrooms:

  • Denderhoutem (Haaltert): Atomveldstraat 6
  • Ardooie: Oostlaan 4
  • Kampenhout: Haachtsesteenweg 509
  • Meerhout: Molsebaan 47
  • Spy (Namen): Route De Saussin 45A
  • Louveigné (Luik): Rue de Remouchamps 37A