Voorjaar 2023 bij D&M

Sonos lanceert niet één maar twee nieuwe speakers. Maak kennis met de Era 100, de compacte speaker die vanaf nu stereogeluid produceert. Dankzij een slim ontwerp met een grotere basspeaker is de kleinste Sonos speaker krachtiger dan ooit. De Era 300 omringt je met geluid dankzij het vernuftig ontwerp en ondersteuning voor Spatial audio. Vanaf nu leverbaar in witte en zwarte kleur. Geniet nu tijdelijk van een korting bij aankoop van 2x Era 100 of 2x Era 300 en geniet van een nog indrukwekkendere beleving.

Rotel Diamond serie
Ter gelegenheid van de zestigste verjaardag introduceert Rotel de Diamond serie. De serie bestaat uit de RA-6000 geïntegreerde versterker en DT-6000 DAC CD Transport. De DT-6000 is niet entel een uitstekende cd-speler maar beschikt ook over een hoogwaardige ES9028PRO DAC. Dankzij deze DAC is de DT-6000 uitermate geschikt om bijvoorbeeld een Bluesound Node aan te sluiten. De RA-6000 beschikt over 200W vermogen op 8 Ohm, met een eigen in-house geproduceerde ringkerntransformator en een uitstekend storingsvrij voorversterkercircuit. De Diamond serie is een uitstekende match met de nieuwe Bowers & Wilkins 700 serie.

Slimme televisies
Al een tijdje aan het nadenken over een nieuwe slimme televisie? Op dit moment zijn de huidige Sony en LG televisietoestellen eindereeks. Er gelden mooie kortingen op deze uitlopende modellen. Kom gerust langs of stuur ons een mail voor meer informatie.

Meer op D&M beeld- en klankstudio (d-en-m.be)