Tv en interieur in harmonie

Een lelijke zwarte tv in je interieur. Een probleem dat je bekend in de oren klinkt? Daarom vonden we enkele oplossingen om je tv en interieur in harmonie te laten samengaan.

Tijdloos design van Bang & Olufsen

Wie Bang & Olufsen zegt, zegt kwaliteit én design. Met B&O kies je voor hoogstaande producten die naadloos aansluiten bij je interieur. Alle mogelijkheden kan je bij ons in de showroom komen ontdekken.

Haal kunst in huis

Met The Frame van Samsung haal je kunst in huis. Kies een omlijsting en projecteer kunst wanneer je niet naar tv kijkt. De Objet Collection Easel van LG is dan weer geïnspireerd op een schildersezel. Dankzij onze lifestyle tv’s voeg je dus extra waarde toe aan je interieur.

LG Signature

Met LG Signature Oled R haal je ‘s werelds eerste en enige oprolbare tv in huis. Dé ideale oplossing dus! Als je stopt met kijken rolt de tv opnieuw in zijn luxueuze behuizing. De LG Signature is slechts in beperkte hoeveelheden geproduceerd en Audiomix is de eerste verdeler van het toestel in de Benelux.

Ga voor extra groot

Met een projector heb je zelfs geen televisie meer nodig. Een projector kan spectaculaire beelden projecteren. Maar je hoeft ons niet te geloven. In onze toonzaal kan je het zelf komen ontdekken.

Tv-lift

Een lift die je tv in de vloer laat zakken wanneer je hem niet gebruikt en weer naar boven laat komen als je hem nodig hebt. Een oplossing ontwikkelt door Audiomix voor mensen die opzoek zijn naar een systeem op maat. Ons team kijkt bij interesse wat de mogelijkheden zijn in uw woning.

audiomix.be