Ontdek de nieuwe experience store van de familie Rosseel in Loppem

Welkom in onze nieuwe Experience store te Loppem, een volledig nieuwe showroom waar topmerken als Bang & Olufsen, Miele, Loewe & Scapa Home elkaar ontmoeten en dit in een groene oase waar de natuur als het ware binnengetrokken wordt. In onze belevingswinkel Rosseel kunt u genieten van de ruime productportfolio van deze vier meest vooraanstaande merken. In een uitzonderlijke setting vormen Miele, Loewe, Bang & Olufsen en Scapa Home een synergie waardoor het lijkt alsof u doorheen een gigantische moderne woning flaneert en van de ene verbazing in de ander valt. Alles is zorgvuldig en in detail opgesteld – zoals we de toestellen bij u thuis zouden installeren – en elke zone geeft u een nieuwe impuls om geïnspireerd te geraken. De keuze van materialen en tinten is gebaseerd op de actuele modetrends en elke opstelling is opgevat als een groot moodboard en dient als referentie voor de inrichting van uw woning.

De familie Rosseel en haar team willen u als klant die beleving meegeven, u laten voelen hoe het bij u thuis kan zijn. We denken graag met u mee, geven graag een meerwaarde,… We nemen tijd voor u.

In ons Miele Center voelt u dat u bij een familiale onderneming terecht komt die beschikt over een jarenlange doorgedreven kennis. Wij ademen Miele als het ware en kunnen toestellen van topkwaliteit aanbieden die volledig aansluiten op uw wensen. Uw huishoudelijke toestellen moeten duurzaam zijn, goed functioneren, eenvoudig te bedienen zijn, gemakkelijk te onderhouden zijn. Bij Miele staat kwaliteit en duurzaamheid voorop. Het is onze opdracht dat u als klant na het verkrijgen van correcte info met het juiste toestel naar huis gaat. Maandelijks organiseren we kookworkshops, zowel van de miele keukentoestellen als van de Magimix Cook Expert en Demeyere cookware. Jullie het zelf laten beleven, proeven, genieten,… maakt dat u het maximale uit uw toestellen kunt halen.

Scapa Home is een interieur merk met prachtige collecties. Dit Belgisch familiebedrijf dat staat voor hedendaags design dat alle tijden overstijgt, voorziet een vaste collectie van textiel, meubelen, servies, en decoratieve oplossingen. Het combineert kwaliteit met tijdloos design door gebruik te maken van natuurlijke materialen. De materialen die voorzien worden in hun zetels, poefjes, kussens,… integreren naadloos in uw interieur. De elegantie, de warmte, de sfeer, de onderhoudsvriendelijkheid,… u kunt het in onze showroom in Loppem uitvoerig beleven.

In onze Loewe studio vindt u het volledige portfolio van Loewe terug. Gaande van de jonge, hippe lijn ‘We by Loewe’ tot de Loewe Iconic, een designstuk met hoogwaardige tv en audio kwaliteit, uniek in zijn vormgeving. In onze showroom vindt u alle modellen terug in verschillende opstellingen zodat u uw nieuwe televisie perfect kunt voorstellen in uw eigen interieur. Loewe heeft trouwens aangekondigd dat het dit jaar opnieuw 3 felbegeerde Red Dot Design Awards & IF awards heeft gewonnen voor hun prachtig product design. Het maken van innovatieve en baanbrekende producten, hun elegant design, hun hoogwaardige technologie worden wereldwijd erkend.

Vervolgens zijn we in Loppem met zijn 300 m² showroom en met onze Bang & Olufsen stores in Kortrijk & Oostende en partnerstore I-Cor in Roeselare, de ‘place to be’ om te genieten van ongeëvenaard vakmanschap, tijdloos design en ‘signature sound’. Bang & Olufsen heeft met zijn speakers, televisies en multiroom-oplossingen het meest vooruitstrevende gamma op de markt. Ze zijn zowel functioneel als attractief, laten zich intuïtief bedienen en zijn van de meest duurzame ter wereld. De materialen, zoals duurzaam aluminium, rijkelijke en warme stoffen, de houten accenten, zijn tijdloos design en zijn mogelijkheid om te personaliseren tillen uw interieur naar een hoger niveau. Iedere televisie is ontworpen als een meubelstuk die het uitzonderlijk Bang & Olufsen geluid combineert met de hoogste OLED beeldkwaliteit. De combinatie van hout, textiel en aluminium is specifiek gekozen met een zorgvuldige aandacht voor detail. De tinten kunnen aangepast worden naar het interieur van de klant. De luidsprekers bestaan in verschillende vormen, groottes en texturen waardoor het mogelijk is om voor elke ruimte een geschikt toestel te kiezen die op alle vlakken aan de ruimte wordt aangepast. Er wordt voor integratie zelfs gebruikt gemaakt van inbouwluidsprekers en landschapsluidsprekers.

Alle toestellen kunnen onafhankelijk elke ruimte van uw woning vullen met prachtige muziek. Ze kunnen naadloos met elkaar communiceren zodat u de muziek doorheen uw ganse woning harmonisch kunt beleven. De bediening is heel intuïtief en eenvoudig. Alles kan met één applicatie, met één afstandsbediening of rechtsreeks vanop het toestel zelf bediend worden. Voor klanten die het wensen kunnen de toestellen zelfs geïntegreerd worden in het domotica systeem.

U wordt begeleid doorheen het hele proces van aankoop tot installatie. U kunt genieten van een unieke winkelervaring, we luisteren naar uw noden en wensen, alle toestellen staan in werking, we laten u onderdompelen. Indien nodig komen we bij u thuis om na te kijken of uw keuze kan uitgevoerd worden (zowel voor uw tv/audio opstelling, voor uw keukenapparatuur, als voor de zetel/tafel opstelling,…). We volgen op en voorzien de installatie zoals het hoort. Na installatie blijven we ten alle tijden aanspreekbaar. Het optimale uit uw toestel halen beschouwen we als een prioriteit.

We beschikken over onze eigen servicedienst. Een team van gecertifieerde techniekers verzorgen de installatie en dienst na verkoop zodat u zorgeloos van uw toestellen kunt genieten. Ze werken grondig, precies, beschikken over een immense vakkennis en tonen veel respect voor de woningen die ze betreden. Alles moet perfect zijn, tot het kleinste detail. Dan rest enkel nog dat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.