D&M Beeld- en Klankstudio – hifiweek 30 mei tot 3 juni

Hifiweek 30 mei tot 3 juni

Luister eens goed! Met deze slogan kondigen we onze hifiweek aan. We doen het allemaal, dag in dag uit. Waarom zou je dan niet luisteren naar een hoogwaardig geluidssysteem? Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om je favoriete muziek binnen handbereik te krijgen. Streamingdiensten, internetradio en draadloze systemen maken het allemaal mogelijk én eenvoudig. Enkele highlights zie je hieronder.
Profiteer tijdens deze week van uitzonderlijke acties en promoties.

ProJect kleurrijk audiosysteem
Eén doos met alles wat je nodig hebt om platen af te spelen? Het is mogelijk met het Colourful Audio System van ProJect Audio. De set bestaat uit een Debut Carbon Evo platenspeler, een compacte versterker met phono-ingang én Bluetooth en een set speakers in een bijpassend kleur. Hiernaast zijn er luidsprekerkabels en dempers voor de speakers voorzien. De set is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

Bluesound Node X
10 jaar Bluesound! We waren erbij sinds de start en Bluesound is intussen méér dan een gevestigde waarde in het streaming landschap. Dit jubileum wordt gevierd met de lancering van de Node X. De NODE X bevat een geüpgrade ESS Sabre DAC en een hoogwaardige hoofdtelefoonversterker met THX AAA™-technologie, allemaal verpakt in een stijlvolle zilverkleurige behuizing. Het is een perfecte aanvulling op bestaande audiosystemen, versterkers, AV-receivers of actieve luidsprekers. De Node X wordt geleverd met de RC-1 afstandsbediening.

Entertainment binnen handbereik
Dankzij de oplossingen van RTI bedien je je audio, tv of projector, blurayspeler, Apple TV en decoder zoals jij wil. Wil je gebruik maken van een app op je iPad of iPhone? Of liever een klassieke afstandsbediening. Of een bedieningspaneel om snel je favoriete radiozenders te kunnen afspelen? Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Nieuw van LG: een vrijstaande OLED-televisie die rondom rond prachtig is afgewerkt. Dankzij het design met fijne pootjes zet je de televisie neer waar je maar wil. Er is zelfs een houder voorzien voor de decoder of Apple TV.

www.d-en-m.be