BeoSound Theatre van Bang & Olufsen – de beste soundbar ter wereld

Met de BeoSound Theatre soundbar geeft Bang & Olufsen een totaal nieuwe definitie aan de ultieme home cinema beleving. De kracht en helderheid van de 12 ingebouwde luidsprekers dompelt je volledig onder in een krachtig,  allesomvattend en zeer precies klankbeeld.

De BeoSound Theatre is zodanig ontworpen dat om het even welke TV er naadloos kan op gemonteerd worden zodat geen aansluitingen of losse kabels zichtbaar zijn. Er zijn bovendien tal van  plaatsingsmogeljkheden beschikbaar: aan de muur, op de grond, op een kast of op een tafel.

De ruime keuze aan verschillende tinten van duurzame materialen zoals aluminium, hout en hoogwaardig textiel maakt dat BeoSound Theatre in elk interieur kan geïntegreerd worden.

Ook aan duurzaamheid werd gedacht doordat alle vitale onderdelen eenvoudig kunnen vervangen worden of zelfs zelfs ge-updated kan worden naar toekomstige technologieën.

Om de home cinema beleving uit te breiden is het mogelijk om maximaal 16 externe luidsprekers aan te sturen met de ingebouwde Dolby Atmos en True Image processor.

Met behulp van de bijgeleverde microfoon wordt de kamer uitgemeten en wordt voor elke luisterpositie de perfecte geluidsconfiguratie gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met alle aangesloten luidsprekers.

BeoLab 28 is de ideale luidspreker om met BeoSound Theatre te combineren tot een volledige home cinema set. BeoLab 28 een slanke en krachtige luidspreker die weinig ruimte inneemt door een minimale voetafdruk.  Bovendien kan een paar BeoLab 28 volledig onafhankelijk functioneren als een paar stereo luidsprekers met ingebouwde muziekbronnen en verschillende streamingcapaciteiten.

Om het gebruikscomfort te verhogen kan het geheel aangevuld worden met BeoRemote Halo. Deze afstandsbediening met aanraakscherm geeft u snelle en eenvoudige toegang tot uw muziek en functies voor alle Bang & Olufsen apparaten in uw huis.

Tot 7 mei 2023 wordt bij aankoop van een paar BeoLab 28 gratis een bijhorende BeoRemote Halo geschonken ter waarde van 750 Euro.

Kom genieten van een persoonlijke demo en laat je onderdompelen. Er zal in onze experience winkels in Kortrijk, Oostende en Loppem alvast een kopje koffie klaarstaan.

www.electrorosseel.com