BANG & OLUFSEN en FERRARI bundelen de krachten & presenteren u een uitzonderlijke collectie audioproducten

Bang & Olufsen | Ferrari : Hun erfenissen klinken door de decennia heen en drijven ons vandaag naar nieuwe hoogten. Erfenissen van blijvende elegantie, verankerd in een erfenis van compromisloos vakmanschap, tijdloos design en ongeëvenaarde prestaties.

Deze twee iconische merken hebben zich verenigd in de exclusieve Ferrari Collectie om zo de snelheid van het geluid opnieuw te definiëren. Een bijzondere selectie geliefde Bang & Olufsen producten werden in een opvallend nieuwe uitvoering die onmiskenbaar Ferrari uitstralen zowel in materialen, kwaliteit en kleur, vervaardigd.
De Beoplay EX Ferrari Edition is gemaakt met Deense precisie en Italiaans vuur. Ergonomische techniek biedt u de hele dag comfort. Het is de snelheid van het geluid, altijd dicht bij je.

Beosound Explore Ferrari Edition dompelt je onder in moedige kracht en glorieus geluid – thuis of onderweg. Met deze draagbare luidspreker, die een robuust ontwerp en rijke kleuren heeft, kunt u het tempo van uw reis bepalen en de volledige afstand moeiteloos afleggen.

Beosound 2 Ferrari Edition is pure kracht onder de grille. Vul de kamer met brullende bas en perfect geluid dat op alle cilinders vuurt. Met Beosound 2 Ferrari Edition neemt u het vakmanschap van de Deense audio en de flair van de Italiaanse autosport mee naar huis.

Beoplay H95, Bang & Olufsen’s beste hoofdtelefoon ooit, ontmoet de vurigste roodtint van Ferrari. Ervaar de kick van je favoriete muziek, geleverd met details die je nog nooit eerder gehoord hebt. Voel het vakmanschap van ingenieurs en kunstenaars, elke keer dat je ze draagt.

U kunt deze toestellen ontdekken, horen, zien en voelen bij uw Bang & Olufsen partner in de buurt en bij Bang & Olufsen Rosseel Loppem, Kortrijk en Oostende.

Experience store Loppem – Torhoutsesteenweg 39 – Loppem – www.rosseelloppem.be
Bang & Olufsen Kortrijk – Grote Markt 36 – Kortrijk
Bang & Olufsen Oostende – Karel Janssenslaan 37 – Oostende